Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda veganske kuhinje Chad Sarno: „Veganstvo i hedonizam idu zajedno"

U susret Svetskom danu vegana, brojni ljubitelji zdrave hrane imali su jedinstvenu priliku da u restoranu Mandala uživaju u novim specijalitetima najboljeg veganskog kuvara na svetu, Chada Sarnoa.

  Izvor: Nikola Marinković

Poznati kuvar, stručnjak za vegansku kuhinju - Chad Sarno - kuvao je u restoranu Mandala povodom Svetskog dana vegana. Uz već poznate ukuse, gosti restorana imali su prilike da testiraju nova veganska i organska jela koja su osmišljena tako da svojim kvalitetom pomognu organizmu da se izbori sa lošim spoljnim uticajima uz efekat detoksikacije, pred početak zime.

„Puno sam vremena proveo u vašem gradu i zavoleo sam Beograd i ljude koje sam ovde upoznao. Vi ste hedonisti, istinski uživate u hrani i piću. Drago mi je da je Mandala restoran doneo nešto novo i pokazao kako se i vegani i vegetarijanci ne moraju odricati hedonističkog momenta kada se konzumira zdrava hrana biljnog porekla. Zdravo i ukusno se ne isključuju. Mandala je najbolji primer te sinergije" poručio je Chad Sarno, čuveni šef kufinje koji je zadužen za celokupan meni u restoranu Mandala.

Kako je najbolje pripremati pečurke

Šarmantni američki kuvar posebno se zahvalio Eleni Karaman Karić na divnoj saradnji, na prepoznavanju značaja ovakvog koncepta i dugogodišnjem širenju znanja o značaju zdrave ishrane, ne samo za čoveka već i za prirodnu okolinu.

Svetski dan vegana obeležava se svakog 1. novembra širom sveta, a ustanovio ga je Luis Volis, direktor Veganskog udruženja Velike Britanije, 1994. godine.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj