Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kreirajte bolju stvarnost: promenom vibracije menjamo život

Svako od nas ima specifičnu vibraciju, koja se sastoji od određenih komponenti, pomoću koje stvaramo svakog trenutka sopstvenu fizičku realnost. Ta jedinstvena vibracija je u stvari naša dublja priroda, koja je uvek u skladu sa ...

  Izvor: Shutterstock

Sredinom dvadesetog veka fizičari su dokazali da se, na kvantnom nivou, sav čvrst spoljašnji život sastoji od različitih vibracija energije jedinstvenog kvantnog polja. Prema zakonima kvantnog polja, neograničena energija izvora stalno je u jedinstvu sa svim, naizgled različitim frekvencijama u postojanju. Ako se vibracije energije u organizmu čoveka poremete ili neispravno rade, to dovodi do ogromnih problema sa zdravljem i međuljudskim odnosima, a u spoljašnjem životu mogu da oslabe razne druge vibracije i remeti se ostvarljivost ciljeva. 

Povezane vesti

Kvantno polje ima stalnu vibraciju za nas i mi potpuno zavisimo od nje. Kolebanje snage energetskog polja zbog našeg mentalno emotivnog nivoa, stvara vibraciju koja nije u harmoniji sa univerzalnom vibracijom kvantnog polja. Kvalitet i pravac vibracije zavisi od njene frekvencije. Što je čovek na višem nivou duhovnog razvoja, to je viši njegov vibracioni sklad. Time je i frekvencija oscilacije njegovog energetskog polja pravilnija i više u jedinstvu sa univerzalnom vibracijom. Čovek je kao radio prijemnik, koji prima signale (vibracije kvantnog polja) i širi ih oko sebe ka spolja. Ta vibracija jedinstva ili nejedinstva je vibracioni zapis čoveka, to je ono što čovek trenutno živi, sopstveni unutrašnji sklad ili nesklad. Od ove usklađenosti zavisi ceo život i svi njegovi aspekti.

Mnoštvo frekvencija, koje čovek prima ili emituje, čine njegov vibratorni zapis. Ljudsko biće osim fizičkog tela ima još šest energetskih suptilnih tela, koja, ako su u skladu, omogućavaju usklađenost života na svim ravnima postojanja. Najveći problem za ovu savršenu ličnu vibraciju energije kvantnog polja jeste poremećaj frekvencija našeg umno emotivnog suptilnog tela.

Energetski poremećaj astralnog tela remeti vibraciju kauzalnog tela i čitav sklad organizma je poremećen. To najviše dovodi do pojave fizičkih bolesti, koje i nastaju usled ovog razilaženja između sklada koji primamo od univerzalnog kvantnog polja i onih emocija koje mi emitujemo. Svaki organ u fizičkom telu emituje određenu vibraciju i frekvenciju. U fizičkom telu postoji oko 250 frekvencija na kojima vibriraju organi i sistemi. Ljudski mozak je najvažniji organ koji prima vibracije preko kauzalnog, astralnog i eteričnog tela. Njegova energetsko vibratorna aktivnost se meri i izražava moždanim talasima. Desna hemisfera mozga je najčešće dominantna i ona je veza sa savršenom vibracijom kvantnog polja. Leva hemisfera može da prevlada zbog hroničnog stresa, briga, strahova i ljutnje, što uzrokuje veliki nesklad u frekvencijama mozga i celo energo informaciono polje snage organizma se blokira. Tako dolazi do pojave raznih bolesti sa zastrašujućim prognozama. Frekvencije mozga su u stvari slika usklađenosti sa različitim nivoima svesti. Na svu sreću, postoje načini i tehnike kojima mogu da se menjaju i ponovo usklade ove poremećene frekvencije.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj