Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reprogamiranje memorije ćelija: kako izbalansirati kvantno polje

Ljudsko energetsko kvantno informaciono polje je prisustvo univerzalne energije kvantnog polja koja je tesno povezana s ljudskim životom. Može se opisati kao svetlucavo energetsko telo koje okružuje i prožima fizičko telo, emituje ...

  Izvor: Shutterstock

Reprogramiranje je lečenje pomoću bio-rezonantne metode ispravljanjem poremećene frekvencije kvantnog polja energije, i posledično popravljanja stanja i ravnoteže organa i ćelija našeg organizma. Vraćanjem frekvencije kvantnog polja ceo organizam se dovodi u ravnotežu na emocionalnom, psihičkom, duhovnom i fizičkom nivou. Time se postiže da imamo više životne snage, volje, optimizma, radosti u Sebi. Postajemo Sebi najvažniji i počinjemo da zaista poštujemo i volimo Sebe.

Povezane vesti

U sećanju naših ćelija zapisan je savršen program našeg postojanja. Svaki sadašnji zapis sadrži potpune informacije o našim emocijama, osećanjima, stanju naših organa, bolestima, problemima, pa i o našem karakteru. Testiranjem pulsa na rukama ili mišićne snage ili stanja našeg dinamičkog polja snage može da se dekodira i proveri tačnost svih informacija. To nam omogućava da znamo istinu gde su potisnuti ili odbijeni sadržaji, koji su i doveli do blokiranja inače savršene memorije organizma.

Terapeut je instrument koji reaguje na podatke koje dešifruje iz kvantnog polja kod svakog čoveka. Terapeut, u ovom slučaju lekar, može da odredi stanje nivoa poremećaja životne energije “Qi” kod svakog pacijenta, posebno. Tako da je holistički pristup svakoj osobi u savršenom sinhronicitetu i u skladu s potrebama te osobe, i razlikuje se od osobe do osobe. Psihosomatske bolesti su telesne bolesti najčešće izazvane gubitkom stabilnosti energije kvantnog polja, a reprogramiranjem se popravlja psihosomatsko jedinstvo i organizam se vraća u ravnotežu i zdravlje.

Zbog čega blokiramo svoje kvantno polje?

Prolazeći kroz razne stresne situacije i bolna iskustva koja nam donosi život, automatski nastojimo da se odbranimo od bola. Danas se energetska-psihosomatska povezanost uočava kod svih bolesti. Sve manje možemo deliti medicinu na medicinu psihe i glave i medicinu telesnih oboljenja. Emocionalni faktori kod ljudi izazivaju psihosomatske poremećaje koji vremenom dovode i do organskih poremećaja. Ipak, da bi se neka bolest manifestovala, na fizičkom telu pored posebnog psihološkog stanja, neophodno je da postoji i genetska predispozicija, kao i faktor sredine u kojoj osoba živi, navike u ishrani, fizička neaktivnost, pušenje, hroničan zamor, odsustvo sna...

Stres, na primer, pokreće čitav niz istovremenih reakcija u telu. Dovodi do promena u radu srca, izaziva bol u stomaku, remeti krvni pritisak i metabolizam, izaziva gušenja u grudima... Može da dovede i do pojave straha, nesanice, poremećaja i konfuzije u misaonom procesu... Koliko će ovakvo stanje trajati zavisi od vrste traume, kao i od opšteg stanja osobe u trenutku stresnog događaja. Psihosomatska medicina posmatra kompletan vegetativni sistem, kojeg čine endokrini i autonomni nervni sistem. Ovaj sistem funkcioniše bez uticaja naše volje, a važan je jer kontroliše rad svih unutrašnjih vitalnih organa, kao što su srce, pluća, želudac, crevni trakt, sve endokrine žlezde. Kontroliše san, kao i faze spavanja.

Reagovanje preteranom brižnošću i negativnim emocijama, u doživljavanju svakodnevnih tekućih problema života, ako dugo traje i često se ponavlja, izazvaće poremećaje u kvantnom polju i posledično pojavu psihosomatskih bolesti. One dolaze zbog izloženosti hroničnom stresu i zamora mehanizama adaptacije. Poremećaj kvantnog polja je glavni izvor neadekvatnog odgovora organizma. Kada su endokrini sistem i nervni izloženi dugotrajnoj hiperfunkciji, javiće se uslovi za nastanak prvo reverzibilnih fizioloških poremećaja, a kasnije i trajnih fizičkih oštećenja. Smatra se da je dugotrajni stres najviše odgovoran kod pojave svih psihosomatskih bolesti.

Ako ste skloni preteranom „mozganju” i analiziranju, imajte na umu kako „ronjenje” po dubinama crnih misli, najviše troši energiju oko slezine i pankreasa, i jako šteti zdravlju. Prema kineskoj medicini, ova dva organizma su veoma bitna za stanje metabolizma i krvi. Strah i kukavičluk izbacuju energiju bubrega iz ravnoteže (a oni po kineskoj medicine hrane mozak i kičmenu moždinu), pa se njihova efikasnost i rad smanjuju.

Misli se još da osećanje manje vrednosti pogađa najčešće koštano tkivo. Osteoporoza kod starije populacije, posebno žena, rezultat je sopstvenog doživljaja sebe kao manje vredne osobe. Kod starijih muškaraca kada se počinju osećati manje muškarcima, počinju problemi sa prostatom.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj