Ti si bitna.

Ako ti niko to nije rekao danas, mi ti to sada govorimo… Ti si bitna.

Tvoja mišljenja su bitna. Bitan je način na koji vidiš svet, bitne su i reči koje držiš za sebe jer se previše plašiš što će drugi ljudi misliti. Tvoj je glas bitan.

Tvoja osećanja su bitni. Nisu preterana ili presnažna ili previše iritantna. Nisu nerealna, luda ili naivna. Tvoja osećanja su zapravo ti. Ona su tvoja dubina.

Tvoje su misli bitne. Bitni su glasovi u tvojoj glavi. Male lude stvari koje ti prolaze kroz glavu pre spavanja. Bitne su stvari o kojima u tajnosti razmišljaš jer ti je previše neprijatno da ih ikome kažeš. Tvoj um je bitan.

Tvoje srce je bitno. Bitno je ono oko čega si strastvena. Sve ono što te pokreće je bitno, bez obzira što društvo o tome misli, ili tvoji roditelji ili prijatelji. Tvoja strast je tvoj poziv i tvoj je poziv bitan bez obzira o čemu se radi.

Tvoji su snovi bitni. Oni nisu nemogući, nisu detinjasti, nisu neambiciozni i nisu za svakog. Tvoja vizija je bitna. Bitan je način na koji želiš živeti. Čak i da su tvoji snovi ludi, tvoja je ludost bitna.

Tvoj put je bitan. Kreni putem kojim želiš, vozi automobil koji si izabrala, vozi na način u kojem uživaš i slobodno izbaci sve nepoželjne putnike. Tvoj pu je bitan, tvoj smer je bitan.

Tvoji su problemi bitni. Prepreke sa kojima se suočavaš izgrađuju tvoju snagu. Sve isplakane suze će isprati sve negativnosti. Tvoje su suze bitne, čak je i tvoja tama bitna.

Tvoja je sreća bitna. Bitni su detalji koje otkrivaš u radosti. Jednostavne stvari zbog kojih se smešiš. Bitni su trenuci koji ti oduzimaju dah. Trebala bi ih tražiti, trebala bi ih pronaći. Tvoj je osmeh bitan.

Tvoje postojanje je bitno. Ono nije slučajno, ovde si jer imaš svoju priču i ovde si jer ćeš ostaviti trag. Ti si bitna. Uvek si bila i uvek ćeš biti. Možda si to zaboravila jer si okružena ljudima zbog kojih se osećaš kao da nisi, ali ti si dovoljna i ti si važna i sve dok to znaš, ništa drugo nije bitno.

Izvor: Zdrava i sretna