Svako od nas poseduje određene talente, apsolutno posebne i specijalne, piše Lovesensa.

Koristite ovu jednostavnu jednačinu:

Saberite svoj dan, mesec i godinu rođenja dok ne dobijete jednocifrenbroj.

Na primer:

Rođena 6. juna 1990 .: 6 + 6 + 1 + 9 + 9 = 31 = 3 + 1 = 4

Kada dobijete svoj rođendanskibroj, pročitajte opis u nastavku i razmislite koje darove ste dobili od kosmosa po rođenju.

Vaš poseban poklon po broju rođenja:

Broj 1. Čarobnjak

Broj jedan simbolizuje stvaranje. Ko se rodi pod ovim brojem, smatra se vođom koji ima veliki uticaj. Imate moć da pretvorite ideje u stvarnost.

Upozorenje: Ne bi trebalo da koristite svoju moć kako biste manipulisali drugima.

Vaša idealna profesija povezana je sa manifestacijom i kreativnošću.

Broj 2. Empatija

Veoma ste osetljivi i snažno opažate energiju. Dok ste odrastali, bili ste svesni svoje potrebe prilagođavanja, ali i dalje imate vrlo saosećajnu i odličnu intuiciju. Vaš dar je povezan sa činjenicom da takođe možete uočiti sve što je skriveno za oči drugih ljudi. Iskoristite ovu izvanrednu sposobnost da pomognete drugima i ojačate sopstvenu energiju. Postoji rizik od čeestih napada energetskih vampira, kao i prljanje lične energije kao posledica stresnih situacija. Redovno punite energetske baterije u prirodi i potrudite se da imate dovoljno vremena za sebe.

Vaša idealna profesija je istraživanje, korišćenje intuicije i pomaganje drugima.

Broj 3. Trostruki Mesec

Ovaj broj simbolizuje tri Meseca. U sebi nosite kreativnu energiju, kao i moć uništavanja. Stara izreka "Pazi šta želiš" posebno važi za vas, jer imate izuzetnu sposobnost da ispoljite svoje želje i misli.

Vaša idealna profesija povezana je sa kreativnošću.

Broj 4. Elementalista

Broj 4 odnosi se na četiri elementa Zemlje: vatru, vodu, vazduh i zemlju. Vaša suština leži u harmoniji svih elemenata, tako da ste veoma racionalni i imate jaku volju. Neprestano vas privlači energija sva četiri elementa, tako da lako možete stvoriti svoj ili. ti si samodovoljan. Znate kako sastaviti stvari.

Vaša idealna profesija je povezivanje stvari, stvaranje harmonije.

PageBreak

Saberite svoj datum rođenja: otkrijte kakav ste čarobni DAR dobili od Univerzuma
Foto: Shutterstock saberite-svoj-datum-rodenja-otkrijte-kakav-ste-carobni-dar-dobili-od-univerzuma3

Broj 5. Spiritualista

Broj 5 simbolizuje peti element: Ljudi rođeni u ovom znaku su u kontaktu sa duhovnim svetom i lako primaju poruke od viših carstava. Lakše se povezuju sa precima i energijom Univerzuma.

Vaša idealna profesija je na neki način povezana sa duhovnošću.

6. Solarni naučnik

Broj 6 simbolizuje Sunce i sve što ukazuje na svetlost. Imate neverovatnu pozitivnu energiju, vaša svetlost uvek prevazilazi mrak. Imate snažnu volju da živite i radite kao iscelitelj ili vođa. Ali, sa moći dolazi i odgovornost. Naučite kako da koristite svoj dar na etičan način.

Vaša idealna profesija je iscelitelj (možete uspeti u bilo kojoj profesiji u kojoj možete pozitivno uticati na druge).

Broj 7. Pomoćni Mesec

Broj 7 označava Mesec i svu njegovu magiju. Zbog energije koja vas povezuje sa Mesecom, instinktivno možete znati šta treba da uradite. Grešku skoro nikada ne ponavljate dva puta. Volite da improvizujete i ponašate se onako kako vam srce kaže. Čak i u snovima dobijate moćne poruke, oni su vaša smernica ka dobrim poduhvatima. Ako ih možete pravilno protumačiti, svedočićete čudima.

Vaša idealna profesija povezana je sa vizionarstvom.

Broj 8. Tradicionalna veštica

Ovaj broj je jedan od najčarobnijih. Imate izvanredne veštine, ali one neće biti u potpunosti korišćene dok se ne prilagodite svojoj sudbini i ne počnete da slavite svoj dar. Imate veoma tačan interni kompas koji vam uvek govori šta je dobro, a šta pogrešno.

Vaša idealna profesija povezana je sa alhemijom.

Broj 9. Šaman

Poslednji broj simbolizuje harmoniju ljudskog, kosmičkog i prirodnog. Otvara vrata beskonačnosti, ciklusu kraja i ponovnog rođenja. Stvari vidite drugačije od ostalih. Veoma ste kreativni i imate jedinstven pogled na svet. Možete raditi kao iscelitelj. Broj 9 govori o životu i smrti, tako da imate prirodan dar za opažanje različitih duhovnih entiteta i za povezivanje sa duhovnim vodičima. Koristite ga da biste ih pitali za smernice i načine da život i ovaj svet ulepšate.

Vaša glavna profesija je stvaranje boljeg sveta.

Izvor: Lovesensa