U životu se ništa ne dešava bez razloga - ne postoje slučajnosti, već samo nizovi događaja koji su posledica nešg prethodnpog ponašanja.

Nemoguće je planirati svaki korak i potez u životu, jer je život sam po sebi nepredvidiva avantura koju u kojoj zaista treba uživati, čak i kada nam ne izgleda da sve ide po planu.

Tako je i sa ljubavnimsnovima. Da li ste milion puta do sada pomislili - zašto još uvek nisam pronašla pravu osobu za sebe? Da li će se moja srodna duša ikada pojaviti?

Hoće. Verujte da hoće. Kada se u našem životu pojavi prava osoba, to je zato što je Univerzum odlučio: sada je najbolje vreme za to.

Važno je kakvu vibraciju šaljete Univerzumu. On posmatra vaše želje, aktivnosti, očekivanja i energetske tokove. Tek kada budete spremni za pravu ljubav, ona će se dogoditi. I to u pravo vreme i na pravom mestu.

Evo nekoliko znakova koji pokazuju da se spremni da sretnete pravu ljubav:

1. Nije vam potreban spasilac od samoće

Odlično se snalazite sami i ne treba vam osoba koja vas dopunjava i spašava od usamljenosti. Vi ste potpuno samostalni i zadovoljni sobom. Vama nije potrebna korist od druge strane, već samo istinska i bezuslovna ljubav.

2. Treba da naučite pravu lekciju

Kada ste ušuškani u zoni komfora i vodite sasvim lagodan život, moguće je da Univerzum za vas priprema važne lekcije. Tada se, u pravo vreme, pojavljuje osova koja će vam pomoći da promenite nešto u vezi sa svojim životom i iskoristite svoje sposobnosti.

To će biti vaša srodna duša koja će vas naučiti najvažnijim životnim lekcijama, pomoći vam da napravite prave izbore ili omogućiti da pojačate svest i razumete sebe. Tada ćete osetiti kako veo zablude pada sa vaše glave i otvara vam oči za nove životn elepote i mogućnosti.

PageBreak

Univerzum šalje pravu ljubav kada najmanje očekujete: 5 znakova da je srodna duša uskoro u vašem životu
Foto: Shutterstock univerzum-salje-pravu-ljubav-kada-najmanje-ocekujete-5-znakova-da-je-srodna-dusa-uskoro-u-vasem-zivotu2

3. Pronašli ste svoje pravo JA

Suočeni ste sa svojim pravim licom, skidate masku lažnih uverenja i zabluda i napokon živite svoju svrhu. Stupili ste u kontakt sa svojom istinskom ličnošću i oslobađate se lažnih identiteta stvorenih u cilju da se uklopite u okolno društvo i dobijete odobrenje drugih ljudi.

Ako su vaš um, vaše odluke, postupci i odnosi u skladu sa vašim pravim ja, tada je verovatno došlo vreme da se pojavi prava osoba. To će biti potvrda da imate iskrenu vezu sa sobom.

4. Razvili ste ljubav prema sebi

Volite sebe, saosećate se sa sobom i brinete o sebi. Vi ste sami sebi najbliži prijatelj. Samodestruktivno ponašanje više nije prihvatljivo u vašem životu.

Ne dozvoljavate da vas drugi ljudi uznemiravaju ili narušavaju vaš duševni mir. Pomirili ste se sa sobom, oprostili se sa greškama i sada tačno znate gde su vam granice i šta želite od života uopšte.

5. Savladali ste umetnost strpljenja

Više ne forsirate planove, ne forsirate sebe i druge ljude. Ne morate više da kontrolišete sve oko sebe, dopuštate da se događaju prirodno razvijaju, trudite se i dopuštate da sve ide svojim tempom.

Univerzum će poslati pravu osobu kada budete mogli da verujete ritmu života. Osetićete smirenost i unutrašnju ravnotežu. Srodna duša će doći kada osetite da ste duhovno porasli i da više ne osećate očaj.

Univerzum ima svoju magiju, a sve najbolje u našem životu događa se kada mu verujemo.

Izvor: Lovesensa