Prema drevnim verovanjima, razni brojevi prisutni u našem životu imaju velik uticaj na nas, a njihovim proučavanjem bavi se numerologija.

Tako, na primer, naš bračni broj igra veliku ulogu u razvoju braka. Numerolozi smatraju da bračni broj otkriva najveće slabosti para, a kada ih osvestimo lakše ćemo se s njima nositi.

U nastavku saznajte kako možete izračunati svoj bračni broj, a zatim proverite koje mu to slabosti pripisuju numerolozi i kako se s njima možete uhvatiti u koštac.

Kako da izračunate bračni broj?

Pre svega saznajte koji je lični broj vas i vašeg partnera i zatim ih saberitete.

Na primer, vaš lični broj je 5, a lični broj vašeg partnera 3. Naposletku ste dobili broj 8. Ne zaboravite da dvocifreni broj uvek morate svesti na jednocifreni. Na primer, 7 + 4 = 11, 1 + 1 = 2.

Sada saberite brojeve datuma svog venčanja i saberite ih sa zbirom ličnih brojeva.

Na primjer, zbir ličnih brojeva je 8, a venčali ste se 12.08.2018.
1+2+0+8+2-0+1+8=22
2 + 2 = 4
4 + 8 = 12
1 + 2 = bračni broj 3

BRAČNI BROJ 1

SLABOSTI: Sklonost komunikaciji u pasivno-agresivnom tonu umesto direktne i iskrene komunikacije koja bi pomogla da se par uhvati u koštac s problemima. Veliku ulogu u odnosu igra ego kojeg partneri teško zatome u ključnim trenucima. Jedna polovina para preuzima dominantnu ulogu, a druga bojažljivo

SAVET: Naučite rešavati probleme s vlastitim samopouzdanjem radeći ono što volite, a ne radeći nešto kako biste bili voljeni. Ne možete uvek imati kontrolu nad svime. Morate naučiti prihvatiti partnera sa svim njegovim vrlinama i manama te imati na umu da niko nije savršen.

BRAČNI BROJ 2

SLABOSTI: Uopšteni nedostatak komunikacije. Previše ste sentimentalni i često ne znate odvojiti emocije od razuma što rezultira donošenjem pogrešnih odluka. Problemi u komunikaciji dovode do otuđivanja.

SAVET: Ljubavni odnos karakteriše zajedništvo i partnerstvo. Niste sami u braku, sve delite sa drugom osobom i nemojte to zaboraviti. Upravo je osećaj zajedništva ono što treba jačati kako biste prebrodili probleme u odnosu.

BRAČNI BROJ 3

SLABOSTI: Teško opraštate i nikada ne zaboravljate. Ponekad smatrate da niste dovoljno dobri, ali to prikrivate sarkazmom koji vam u komunikaciji s partnerom donosi više štete nego koristi. Sklonost davanju obećanja koja nećete ispuniti.

SAVET: Morate iskoreniti svoje lične nesigurnosti pre nego krenete rešavati zajedničke probleme. Jedino ćete tako moći ostvariti kvalitetnu ljubavnu vezu. Neka iskrenost postane prioritet u komunikaciji jer bez otvorenog razgovora nećete ustanoviti što je zapravo pravi uzrok nesuglasica.

PageBreak

Kako da izračunate broj svog BRAKA i saznate ljubavnu sudbinu: numerologija otkriva najveće slabosti i rizik u donosu sa partnerom
Foto: Shutterstock kako-da-izracunate-broj-svog-braka-i-saznate-ljubavnu-sudbinu-numerologija-otkriva-najvece-slabosti-i-rizik-u-donosu-sa-partnerom2

BRAČNI BROJ 4

SLABOSTI: Tvrdoglavost i potreba za kontrolisanjem. Za razliku od parova sa bračnim brojem 2 koji prečesto reaguju u skladu s emocijama, a nedovoljno u skladu s razumom, parovi s bračnim brojem 4 premalo uzimaju u obzir emocije.

SAVET: Opustite se, postanite fleksibilniji i više uvažavajte međusobne stavove. Prihvatite činjenicu da bez kompromisa jednostavno nema uspešnog ljubavnog odnosa.

BRAČNI BROJ 5

SLABOSTI: Impulsivni ste i često nedosledni. Spremni na nagle promene, ali zapravo se s njima loše nosite.

SAVET: Smanjite apetit i usporite. Ne naglite sa odlukama nego dobro razmislite pre nego napravite neku promenu i obavezno se pre toga posavetujte s partnerom. Ne isključujte jedno drugo iz potencijalno prelomnih životnih odluka.

BRAČNI BROJ 6

SLABOSTI: Pravi ste perfekcionisti u svemu pa tako i u ljubavi. Očekujete savršen odnos, a kada to ne uspete postići prepuštate se tugovanju, ali ne i radu na braku. Previše oklevate na svim životnim poljima.

SAVET: U trenucima kada se dogode problemi na ljubavnom planu, brak vam mora postati prioritet. Ne trpajte probleme pod tepih – suočite se s njima.

BRAČNI BROJ 7

SLABOSTI: Nestrpljivi ste, skloni promenama raspoloženja i imate potrebu uvek biti u pravu. Sumnjičave ste prirode i lako gubite poverenje.

SAVET: Pokušajte biti popustljiviji i imati više razumevanja. Razgovor sa partnerom nije takmičenje u kojem morate pobediti, to je alat koji jača vašu vezu.

BRAČNI BROJ 8

SLABOSTI: Lako planete i nakon toga se povlačite u sebe umesto da razumno smirite sukob. Sticanje materijalnih dobara na listi je prioriteta oba partnera, a problemi na finansijskom području mogu negativno uticati na njihov odnos.

SAVET: Materijalna dobra su važna, ali ne uslovljavaju nužno sreću. Ona prava istinska sreća ne izvire iz novca, nego iz vaše suštine. Kupiti možete samo kratkotrajnu sreću. U ključnim trenucima tokom razmirica, finansije stavite na stranu i fokusirajte se na svoje emocije.

BRAČNI BROJ 9

SLABOSTI: Vrlo ste emotivni, u stalnoj potrazi za emotivnim uzbuđenjem, sposobni pronaći dramu tamo gde je nema ili je sami stvoriti.

SAVET: Ne jurite u smeru oluje jer je najlepše ploviti po mirnom moru. Svakom braku treba malo uzbuđenja, ali nemojte ga stvarati negativnim ponašanjem i potenciranjem negativnog razmišljanja.

Izvor: Zadovoljna