Tražite savršeno mesto za veridbu? Nekima će romantična putovanja biti dovoljna, ali to za različite ljude različito znači. Poznate ličnosti preferiraju glamurozne, daleke destinacije da bi se verili - ali povremeno vole da zamene dramu za nešto prijatnije i udobnije. Ovde vam nudimo osam najznačajnijih destinacija na kojima su se verile poznate ličnosti.

Eva Longoria i Jose Antonio Baston: Dubai

Dok su Eva Longoria i njen Jose Antonio Baston prisustvovali Međunarodnom filmskom festivalu u Dubaiju 2015. godine, jedan dan su pobegli iz betonske džungle na pustinjski safari.

Nakon što je par uživao u jahanju kamila, napravili su piknik sa šampanjcem na otvorenim ležajima ukrašenim ružinim laticama. Biznismen je odlučio da iskoristi romantičnu atmosferu i zaprosio je dvogodišnju devojku uz blistavi prsten sa rubinom.

Novopečeni bračni par bio je u gradu samo dva dana, boraveći u odmaralištu Four Seasons na plaži, ali su to očigledno maksimalno iskoristili.

Serena Villiams i Alexis Ohanian: Rim

Na dan svog prvog meča na Otvorenom prvenstvu Italije 2015. godine, Serena Villiams je sedela za doručkom u svom hotelu u Rimu kada je suosnivač Reddita Alexis Ohanian zauzeo mesto za stolom pored nje. Njegovo društvo nije bilo baš dobrodošlo, a pratnja teniske legende pokušala je da ga odvrati pretvarajući se da vidi pacova, ali Ohanian nije bio ometen i na kraju ga je pozvala da se pridruži njihovom stolu.

Osamnaest meseci kasnije, odveo ju je natrag u isti hotel u Italiji, Cavalieri, i zaprosio je na mestu gde su se prvi put sreli - sa malim plastičnim pacovom na stolu. Raskošni hotel smešten je na Monte Mario, najvišem brdu u Rimu, i nudi neke od najboljih pogleda na gradske znamenitosti. Obavezno ga posetite ako volite panoramski pogled i italijanski šarm.

Kate Middleton i princ Villiam: Kenija

Sada vojvotkinju od Cambridgea zvali su Strpljiva Kejti jer je strpljivo čekala skoro 10 godina da je njen princ zaprosi, ali kada je 2010. godine pristupio tome, pobrinuo se da bude vredno čekanja. Odvezao je Middleton na safari u Keniju, a navodno ju je zaprosio u brvnari na padinama planine Kenija.

Par se navodno odvezao sa Lewa Wildlife Conservancy, gde je princ Villiam proveo pauzu godinu dana pre fakulteta. Dve kabine Rutundu rustikalnog su stila i vrlo su udaljene, kako bi se osiguralo da niko ne pokvari poseban trenutak kraljevskih članova. Idealno je skrovište za parove koji traže mir i tišinu, gde gosti mogu doručkovati na terasi, pecati u jezeru ili se prošetati šumom.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez: Bahami

U martu J-Lo i Alex Rodriguez uputili su se na Bahame na luksuzni odmor, a dok su šetali plažom, bivši igrač New York Yankeesa spustio se na jedno koleno uz idilični bahamski zalazak sunca.

Par je navodno boravio u Great Cauna Cai-u u golf klubu Baker’s Bai Golf and Ocean Club, koji je omiljeni među članovima A-listi i koji obuhvata golf teren, tri restorana, banju i dugačke plaže sa belim peskom.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

Sofia Vergara i Joe Manganiello: Havaji

Za Božić 2014. godine, Joe Manganiello odveo je Sofiju, svoju dvogodišnju devojku, na praznike u Kauai na Havaje i rezervisao ekskluzivni hotel St Regis, sada odmaralište Princeville.

Navodno je želeo da trenutak kada je zaprosi bude potpuno privatan, pa je zatražio od Vergare da se uda za njega u njihovom apartmanu s pogledom na okean dok je sunce zalazilo u blistavom zalivu Hanalei. Da bi odao počast svom kolumbijskom nasleđu, glumac je zapamtio romantični govor na španskom jeziku, uključujući i rečenicu „eres mi todo“ (ti si moje sve).

Pored zadivljujućeg ambijenta s pogledom na obalu i tropske brežuljke, hotel se može pohvaliti i spa centrom, terenima za golf i toplim ostrvskim dekorom.

Ciara i Russell Vilson: Sejšeli

Kvoterbek Seattle Seahavksa Russell Vilson zaprosio je svoju suprugu tako što je napravio igru „putničkog ruleta“, ponudivši Ciari 30 mogućih destinacija širom sveta, da bi ona na kraju sletela na Sejšele.

Na intimnom Severnom ostrvu - privatnom ostrvskom odmaralištu sa pet plaža i samo 11 vila, gde su Kate Middleton i princ Villiam takođe proveli medeni mesec - Vilson je postavio pitanje na osamljenoj Honeymoon Beach, gde gosti mogu uživati u privatnim piknicima, gledajući u zvezde ili čak gledati film na platnu postavljenom između dve palme.

John Stamos i Caitlin McHugh: Disneyland

Glumica i model Caitlin McHugh veliki je obožavalac Disney-ja, pa je John Stamos znao da mora da joj priredi bajkovitu prosidbu. Pozvao je u pomoć izvršnog direktora Disney-ja, Bob Igera da zajedno naprave kratki film najromantičnijih klipova Disney i Pixar filmova, završavajući tako što je Sebastian iz Male sirene pozvao Stamosa da „samo pita devojku“.

Zvezda Full House-a pustila je filmić za nju u originalnom Disneyland parku u Kaliforniji, gde su njih dvoje česti posetioci, ali ovog puta zadržali su se i nakon što se park zatvorio i uživali u tematskim sadržajima.

Rio Ferdinand i Kate Vright: Abu Dhabi

Poslednje noći njihovog porodičnog odmora u Abu Dabiju, bivši fudbaler otpratio je svoju devojku Kate Vright do heliodroma na krovu hotela St. Regis, koji ima pogled od 360 stepeni na svetlucavi horizont.

Dok su gradska svetla blistala oko njih, spustio se na jedno koleno dok ga je gledalo njegovo troje dece, kasnije napisavši na Instagramu: „Rekla je da. Nikad neću saznati kako su sve ovo troje dece čuvali u tajnosti.“ Rio i Kate jasno znaju kako da imaju romantičan odmor, čak i sa decom koju vode sa sobom.

Smešten u srcu Cornichea, St Regis je jedan od najbogatijih hotela u Abu Dabiju, a njegov penthouse apartman ima sopstveni privatni lift, spa, teretanu, biblioteku i bioskop za pet gostiju.

Izvor: Glam Up Market blog