Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZABERITE JEDAN BROJ IZ TABELE I PROČITAJTE AFIRMATIVNU PORUKU: Evo šta vam intuicija govori o budućnosti

U tabeli izaberite jedan broj i pročitajte poruku svoje sudbine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Još su stari Grci verovali u moć brojeva i njihovu simboliku, a danas je numerologija pored astrologije jedna od dominantih grana predviđanja i analiziranja ličnosti prema datumu rođenja, nizovima brojeva u trenutnim datumima i simbolici srećnih brojeva.

Um i srce uvek treba da budu zvezde vodilje, ali ponekad je važno osloniti se na svoju intuiciju i podsvesno. Obratiti pažnju na određen znakov ei simbole može biti ključno u određenim životnim situacijama, jer često nismo svesni koji je put za nas, kao i koje želje treba odabrati, ali tu je šapoat podsvesnog koji će uskočiti u pomoć.

Pročitajte još:

Naučite da koristite moć intuicije: ako primetite ove znakove, intuicija vam šalje važnu poruku

Najviša istina šestog čula: zašto treba da dopustimo intuiciji da nas vodi kroz život

Ako vam se dešava ovih 7 stvari, intuicija želi nešto važno da vam saopšti: obratite pažnju na ove znakove

Predlažemo vam jedan zanimljiv test koji preko broja koji vas najviše privlači može pootkriti šta vam vaša intuicija i sudbina poručuju.

U tabeli izaberite jedan broj i pročitajte poruku!

13. Pred vama je direktan put do ostvarenja cilja. Samo je važno da verujete više u sebe i iskoristite unutrašnju snagu.

100. Okruženi ste energijom ljubavi, ali ne treba da se ustručavate od otvorenog razgovora. Saveti bliskih vam mogu biti od pomoći.

24. Život je pun uspona i padova, ali svaku prepreku shvatite kao šansu za rast. Ona vas jača i hrabri. Zato pred svakim izazovom, iskoristitie već stečeno znanje, mudrost i iskustvo. Bza vas ništa nije nemoguće.

59. Budite strpljivi - Univerzum vam donosi sve u pravo vreme. Ako razmišljate zašto se vaši planovi nisu ispunuli, a trudite se da svaki ostvarite, onda jednostavbno nije vreme za njih. ne gubite nadu i nastavite da radite na svojim ciljevima - ostvarenje je blizu.

22. Svakog dana stičite nova znanja. Učenje nam pomaže da pronađemo svoj put, iskoristimo energiju koja je u nama i osećamo više samopouzdanja.

74. Korak po korak približavate se svom cilju. Što više verujete u svoje sposobnosti, bićete spremniji da se suočite sa svojim izazovima.

56. Kada se u životu pojave oluje, one nisu tu kako bi nam srušile veru, već da nas nauče novim važnim lekcijama. Prihvatite promene koje vam život donosi i nastavite da se krećete u skladu sa tokom života, povremeno kreirajući njegov pravac.

43. Očekuju vas dobre okolnosti kada je reč o ispunjenju planova Pokušajte svaki plan do detalja da razradite i primetite sitnice. U malim stvarima je ključ uspeha.

42. Odluke nikada ne donosite ishitreno, već se prvo konsultujte sa svojim unutrašnjim bićem. Šta vaša podsvest želi? Da li vam ovo izgleda kao dobar put? Posmatrajte život iz šire perspektive.

2. Pružite sebi više ljubavi. Pogledajte se u ogledalu i recite sebi: "Stvarno te volim". Kada naučite ljubav da sebi pružite, ona će sve više dolaziti u vaš život.

11. Ne oklevajte, već preduzmite rizik i borite se za svoje snove. Prosperitet voli hrabre, a svaki put koji započnete sa ljubavlju i motivacijom, doneće uspeh.

62. Otvorite se za čuda u svom životu. Svaki dan je blagoslov i prilika da uradite nešto lepo i magično. Verujte da zaslužujete da živite svoj san.

17. Slušajte pažljivo šta vam telo poručuje. Um, duša i telo treba da budu u jedinstvenoj harmoniji. Možda vam kroz neke bolove telo poručuje da su u duši potisnute negativne emocije.

30. Svaka naša misao stvara našu budućnost. To je samo misao, a misli se mogu menjati. Ako želite nešto u svom životu da transformišete, počnite od misli.

89. Zdravlje je prirodno stanje mog tela. Ja sam savršeno zdrava. Preporučujemo vam da svakog dana ponavljate ovu afirmaciju kako bi vaše telo bilo u harmoniji sa vašim umom. Svojim mislima i uverenjima kreiramo stvarnost.

61. Prošlost je iza vas - sada je trenutak da pogledate napred. Fokusirajte se na nove pobede i iznenađenja koje život donosi. Sve dok gledate iza sebe, nećete moći da uvidite ono lepo što vas očekuje u narednom periodu. Uživajte i živite u sadašnjem trenutku, povremeno bacajući pogled ka budućnosti.

1. Nijedan susret nije slučajan. Svaka osoba koju sretnete u svom žvivotu može vam doneti važnu lekciju ili poruku. Učite od drugih ljudi, što na njihovom uspehu, što od njihovih grešaka. Ne dozvolite da vas pobede ego i osećaj zavisti. Usvajajte znanja i prenosite ih.

Nastavak teksta na sledećoj strani!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj