Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEST - Šta prvo vidite na ovoj slici: Odgovor otkriva skrivenu stranu vaše ličnosti

TEST - Šta prvo vidite na ovoj slici - balerinu, viteza ili lice starca? Saznajte tajnu koju krije vaša ličnost...

  Izvor: Foto: Printscreen

Psiholozi koristi optičkeiluzije i apstraktne slike tumačeći vaše kreativno razmišljanje, percepciju, posmatranje detalja ili šire slike stvarnosti i slkrivene strane vaše ličnosti.

Posmatrajte sliku i ono što ste prvo ugledali može vam otkriti nešto novo o vašem karakteru i podsvesti.

Pročitajte još:

TEST OD SAMO 5 SEKUNDI OTKRIVA PUNO O VAŠOJ LIČNOSTI: Koju boju ste prvo uočili na ovoj slici

Uradite TEST od 10 pitanja: kada vas u životu očekuje prvo bogatstvo

Test koji otkriva vašu PROŠLOST i BUDUĆNOST: odgovorite na 8 pitanja i otkrijte nešto više o svom životu

Šta ste prvo videli na ovoj slici - pročitajte rešenja!

Lice starca

Ako ste prvo primetili lice starca, to znači da u životu posmatrate širu sliku stvari. Svako oid nas na osnovu svoje percepcije i načina razmišljanja kreira svoj život, planira i pokušava da reši izazove. Lice starca na ovoj slici ukazuje na mudrost, tumačenje iskustva, povrtaka u prošlost i često prisećanje lepih uspomena na kojima ste zahvalni. Oživite sve što je potrebno kako bi vaša duša i srce bili ispunjeni.

Možda ste jednom ili nekoliko puta u životu sreli nekoga ko vam je pomogao da prebrodite najcrnja vremena svog života, a sada ovu dobrotu i mudrost prenosite drugima kako bi im pomogli da prevaziđu težak period. Vaša snaga je vaš unutrašnji mir, a vaše srce vidi bezbroj mogućnosti kakob i ovaj svet pretvorilo u bolje mesto za život.

Vitez u oklopu

Ako ste prvo primetili viteza u oklopu, to znači da najviše od svega u ivotu želite da se zabavite. Uživanje ui hedonistička narav su vaši vodiči, ali moguće je i da se suočavate sa nekom potisnutom emocionalnom traumom. Zbog nje na dušu uvek navlačite zamišljeni oklop koji bi trebao da vas zaštiti od svih opasnosti, ne dozvoljavajući d aponovo osetite emocionalnu bol.

Želite da stvorite jake i stabilne ljubavne i prijateljske veze, ali pre svega morate se posvetiti svom unutrašnjem biću.

Poverujte da ste divni i da zaslužujete ljubav - vredni ste svake lepote u ovom životu. Ozpustite bol koji je obuzeo vaše srce i verujte da ste sigurni. Verujte da je ljubav stvorena za vas i vi za nju, a Univerzum će čuti vaše težnje.

Za počletak, pokušajte da s eotvorite bliskim ljudima u koje imate poverenja. Nemojte ih držati na distanci. Cenite svaki trenutak sa dragim ljudima jer je svaki dragoceni dar Univerzuma koji isceljuje vašu dušu.

Dve balerine

Ako ste na slici prvo ugledali dve devojke koje plešu, to znači da ste romantični i da život posmatrate kroz "ružičasti" dvogled ljubavi. Međutim, svoju romantičnu i emotivnu stranu retko pokazujete pred drugima. Bez obzira koliko nekoga volite, vrlo vam je teško da otvorite svoje srce i pokažete osećanja. Pokušajte d aprevaziđete tu blokadu sa par ljubaznih reči, nekim poklonom ili toplim zagrljajem. Pokažite ljudima oko sebe koliko su vam bvažni u životu.

Takođe, to što ste prvo primetili balerinu na podsvesnom nivou može ukazivati da imate neke skrivene želje. Ne drite ih zakčljučanim, već ih pustite da napolje i radite na njima. Na primer, ako želite da otputujete u neku daleku zamelju, napravite plan putovanja i radite na tome da svoju želju oživite. Ili, ako ste ceo život sanjali da naučite drugi strani jezik, počnite d aga učite, a nemojte samo o tome sanjariti.

Život za vas može biti neverovatno lepo putovanje - ako sami sebi pomognete, i Univerzum će vam pomoći!

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj