Samo jednom u životu, u to zaista verujem, pronađeš nekoga ko u potpunosti može okrenuti tvoj svet. Govoriš im stvari stvari koje nikada nisi podelio sa drugom dušom i oni apsorbuju sve što kažeš i zapravo žele čuti više.

Delite nade za budućnost, snove koji se nikada neće ostvariti, ciljeve koji nikad nisu postignuti i mnoga razočaranja koja vam je život doneo. Kada se dogodi nešto čudesno, ne možeš čekati da im kažeš o tome, znajući da će podeliti tvoje uzbuđenje.

Pročitajte još:

Kako da nekome pošaljete signale ljubavi putem telepatije: tehnika za isceljivanje srca i privlačenje ljubavi

Ovo je stvar po kojoj ćete uvek prepoznati INDIGO osobu: 1 osobina je presudna kod ovih mističnih ljudi

Nije ih sramota da plaču sa tobom kada te boli ili se smeju kada praviš budalu od sebe. Nikada ne povređuju tvoja osjećanja ili čine da se osećaš kako nisi dovoljno dobar, već te podižu i pokazuju ti stvari o sebi koje te čine posebnim, prelepim.

Nikada ne postoji nikakav pritisak, ljubomora ili takmičenje, već samo tiha mirnoća kada su u blizini. Možeš biti svoj i ne brinuti se o tome što će misliti o tebi jer te vole zbog onoga što jesi.

Ono što izgleda beznačajno za većinu ljudi, kao što su beleška, pesma ili šetnja, postaju neprocenjivo blago koje se čuva u tvom srcu kako bi se zauvek cenilo.

Sećanja na tvoje detinjstvo se vraćaju i tako su jasna i živopisna kao da si opet mlad. Boje izgledaju sjajnije i briljantnije. Smeh postaje deo tvog svakodnevnogživota, dok je pre bio redak ili uopšte nije postojao.

Telefonski poziv ili dva tokom dana pomažu ti da prođeš kroz celodnevni posao i uvek dovedu osmeh na tvoje lice.

U njihovoj nazočnosti nema potrebe za kontinuiranim razgovorom, zadovoljan si što ih samo imaš u blizini.

Stvari koje te nikad nisu zanimale postale su fascinantne jer znaš da su važne za tu osobu koja ti je tako posebna.

Razmišljaš o toj osobi u svakoj prilici i u svemu što radiš. Jednostavne stvari, kao što je bledo plavo nebo, nežni vjetar ili čak olujni oblak na horizontu, te podsećaju na nju.

Otvaraš svoje srce znajući da postoji mogućnost da će jednog dana biti slomljeno i pritom doživljavaš ljubav i radost koju nikada nisi mogao ni sanjati.

Otkrivaš da je ranjivost jedini način da dopustiš svom srcu da oseti istinski užitak koji je toliko stvaran da te plaši. Otkrivaš snagu znajući da imaš pravog prijatelja ili možda srodnu dušu koja će ti ostati lojalna do kraja.

Život izgleda sasvim drugačije, uzbudljiv i vredan.

Tvoja jedina nada i sigurnost leži u saznanju da su deo tvog života.

Izvor: Atma.hr