Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽIVOT SVAKE OSOBE PROLAZI KROZ 9 CIKLUSA! OVO SU KLJUČNE GODINE VAŠEG ŽIVOTA: Saznajte kako možete promeniti budućnost

Postoji obrazac Univerzuma po kome se odvija naš život. Svako od nas prolazi kroz 9 ključnih ciklusa, a kada znate koje su to faze, možete da promenite svoju budućnost.

 9 ciklusa života1187591524 Izvor: Shutterstock

Naš Univerzum funkcioniše na misteriozne načine, ali uvek postoji obrazac koji se kreće u ciklusima. Bili to naši ciklusi dan-noć, sezonski ciklusi ili ljudski životni ciklusi. Ali da li ste znali da ljudski život teče u ciklusima od 9 ključnih faza? Svi glavni događaji koje doživljavamo u svom životu usklađeni su sa energijom te određene životne godine. I vrlo je lako izračunati vaš lični broj godine.

Da biste izračunali svoju tekuću godinu, saberite sve pojedinačne cifre vašeg dana rođenja i meseca rođenja sa ciframa tekuće kalendarske godine. Ako je nečiji rođendan 5. maja, a računate ovu godinu, brojevi bi bili: 5+5+2+0+2+1 = 15. Što se tiče dvocifrenih brojeva, dodajte ih zajedno kako biste pronašli jednocifrenu vrednost: 1+5 = 6

Pročitajte još

Dakle, to znači da je osobi koja računa sada šesta godina u devetogodišnjem ciklusu. Svaka lična godina počinje i završava se nečijim rođendanom. Protok energije je prilično blag dok se kreće između godina. Ovo ponekad dovodi do preklapanja. Energiju naredne godine čovek može početi da oseća mesecima pre rođendana.

Evo šta znači svaki od 9 ciklusa života u kom se nalazite:

1. godina: Početak ciklusa
Počinjete iznova sa novim ciklusom, ponovo izgrađujući svoj život. Možda nećete odmah videti širu sliku, ali ipak počinjete da sadite seme svoje budućnosti u prvoj godini. Ovo je trenutak da se oslobodite starih navika koje vas sputavaju.

2. godina: Uspostavljanje veze
Druga godina se odnosi na proširenje planova koje ste napravili u prvoj godini. Počećete da uspostavljate nove veze koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Proces možda nije tako brz kao što biste želeli, ali budite strpljivi. Ovu godinu možete iskoristiti da poboljšate svoje veštine i sposobnosti. Ovo je takođe dobar trenutak za uspostavljanje romantičnih veza.

3. godina: Godina stvaranja
Sa trećom godinom stvari počinju da se ubrzavaju. Bićete puni života, a vaša kreativna energija će vas povući ka više projekata. Možda ćete započeti nekoliko novih stvari, ali neće se sve ostvariti. Ipak, ovo je dobar trenutak da dopustite da te duboko usađene želje izađu na površinu i inspirišu vas.

4. godina: Radite i gradite
Sa četvrtom godinom počinjemo da primećujemo pravi napredak. Sa 3. godinom koja vam nudi više izbora, do 4. godine ćete se odlučiti za svoje favorite. Ova godina je uglavnom fokusirana na posao i karijeru, što izaziva našu snagu volje i samokontrolu. Ovo je trenutak za sticanje novih veština, odgovornost i postavljanje stvari u red.

5. godina: Vreme za promene
Peta godina u devetogodišnjem ciklusu ispunjena je pobunjeničkom energijom. Ovo je godina u kojoj većina nas želi da se oslobodi svih odgovornosti, promeni posao, kuću, pa čak i život. Oni koji ne deluju uvek sa takvim impulsima i dalje postaju slobodoumniji i traže nove avanture. Ovo donosi rasutu energiju, koju prate velike promene.

Saznajte i...

6. godina: Ljubav i negovanje

Nakon godinu dana istraživanja nečije slobode, šesta godina nas često tera da čeznemo za društvom drugog. Ovu godinu maksimalno koristimo tako što volimo svoje najbliže i negujemo odnose. Ovo uključuje našu porodicu, prijatelje i romantične partnere. Ovo možda nije godina mnogih poslovnih postignuća, ali ipak se možete usredsrediti na mir i harmoniju.

7. godina: Introspekcija
Sedma godina donosi spoznaju da se približavamo kraju devetogodišnjeg ciklusa. To nas tera da se preusmerimo na posao kako bismo mogli da ostvarimo nova dostignuća i imamo finansijsko obilje. Da bismo se fokusirali, moramo da napravimo introspekciju. Sve spoljne stvari će biti po strani, dok se fokusirate na sebe. Godina je uglavnom za lični razvoj.

8. godina: Požanjite svoje nagrade
Da bi se uspostavila ravnoteža nakon introspektivne sedme godine, sledeća godina donosi veliki spoljni uticaj. Nakon napornog rada u poslednjih 7 godina, konačno ćete požnjeti svoje nagrade. Ovo je često najbolja godina za vašu karijeru, posao, kao i za lične finansije. Dostići ćete vrhunac u karijeri sa mnogo unosnih ponuda i pozicija za vas.

9. godina: Završetak ciklusa
Deveta godina donosi neke završetke. Možda ćete odlučiti da pređete na taj visoko plaćeni posao i tako zatvorite posao na prethodnom mestu. Čak i veze i životne situacije dolaze do kraja. Ali završetak nije uvek loš. Počećete sa pripremama za sledeći devetogodišnji ciklus.

Kako se devetogodišnji ciklus bliži kraju, očekuju vas nove i uzbudljive stvari. Delovi vašeg života koji napreduju biće promenjeni. Prihvatite novi ciklus i budite zahvalni na svojim mogućnostima.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj