To svi znaju – crveno simbolizuje ljubav i vatru i nema sumnje da će se ovog  Dana zaljubljenih naše ulice zacrveneti pod plamenim žarom cveća ljubavi, a najlepše crvene boje upravo za srce vaše drage, čuvaju stručnjaci Teleflore, najpoznatije svetske kuće cvetnog radovanja.

Nemojte propustiti ovaj važan datum, 14. februar, kako biste osobi koju volite na laticama cveća ispisali sve one divne reči koje se ne usuđujete da joj kažete. Ako ne znate šta i kako, a znate samo da je volite, prepustite se znanju i mašti Teleflortinih cvetnih eksperata, imaju oni prave reči i pravi cvet i  za vašu devojku iz snova.

I, ne zaboravite, bolje nego rečima cvećem se mogu izraziti i najtananija osećanja. Jer, cvet je slika duševnih vrlina, a buket cveća slika duhovnog savršenstva.

Ne morate vi, kao što je to radio grški bog Bahus jureći nimfu ružinim grmom, da poručujete da je volite ogromnim buketom ruža. Neka to bude jedna, mastovito aranžirana, u kutiji ili bez, propraćena iskrenim rečima. Ruža je Afroditin cvetni znak, ona je znak života, ljubavi, ponovnog rođenja.  Ili joj posaljite prefinjeni aranzman od belog cveća, u divlje kultivisanom stilu, izraz vaših ćistih osećanja... plišana igračka, kao dodatak će je sigurno raznežiti. A ukoliko ste nepopravljivi romantičar, volite bajkovito i spektakularno, Teleflorini aranzeri će najromantičniji balkon na čuvenom splavu u Beogradu, pretvoriti u cvetnu čaroliju  samo za vas dvoje…

20230126_124151.jpg
Promo 

Ono što se zaboravilo jeste da se ovaj dan slavi kao sećanje na smrt episkopa Valentina osuđenog od strane surovog imperatora Klaudija, čoveka koji se na dan svog pogubljenja zaljubio u devojku koju je izlečio…

Mnogi običaji i danas prate slavljenje ovog praznika. Jedan od njih sastoji se u verovanju da je to dan u kome se može saznati ime mladoženje. Postoje razni komplikovani načini, ali suština je da devojka treba da pročita muško ime ispisano na nekom papiriću. Stvar je dakle veoma jednostavna, poručite cveće u Teleflori, napišite nešto divno i potpišite se… Ako želite da vašu vezu pretvorite u dug i srećan zajednički život, Dan zaljubljenih jeste divna prilika za to.

A ako vaša ljubav ne stanuje ovde, opet samo uz pomoć Teleflorine cvetne porodice, rasute u 185 zemalja, možete je cvećem podsetiti na vas u bilo kom delu sveta da je. Za Telefloru nema prepreka kada je ljubav u pitanju.

A ako želite da saznate mnogo više o cveću i načinu na koji se ono poklanja, o tome kako se poklanja i šta koji cvet govori ili da brzo obavite kupovinu cveća preko interneta, posetite sajt www.teleflora.rs. Vaša radoznalost biće sasvim zadovoljena. Kao i vaša ljubav.

DSC00829xxx.jpg
Promo