Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju za srećan 22. april 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1Finansijski putevi su mi raščišćeni. Novac će se sliti u moj život. Sve što mi treba da postignem prosperitet je u meni.

Ako ste izabrali karticu broj 2Dozvoljavam da novac ulazi u moj život. Moje misli će oblikovati moj finansijski uspeh. Ja biram novac, a i novac bira mene.

Ako ste izabrali karticu broj 3Mogu efikasno upravljati svojim novcem. Moja finansijska situacija je pozitivna. Znam da imam snagu volje da donesem prave finansijske izbore.

Izvor: Sensa