Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju za srećan 23. april 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Verujem da imam ono što je potrebno za uspeh. Moji talenti će mi biti od koristi gde god da odem. Dajem sve od sebe u svemu što radim.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Moje najbolje je dovoljno. Svakim novim danom sam jači. Ja kontrolišem svoj život i kako se on odvija.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Ispunjen sam dobrotom i dobrotom. Ja sam hrabar. Zračim samopouzdanjem gde god da odem.
Dovoljno sam hrabar da tražim ono što želim.

Izvor: Sensa