Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAGIČNA PORUKA ZA 16. MAJ, IZABERITE KARTICU SA SLIKE: Afirmacije za privlačenje kreativnosti, izobilja i senzualnosti

Izaberite jednu karticu sa slike i pročitajte svoju afirmaciju za 16. maj 2023. godine!

 Afirmacija i poruka za 16. maj 2023. godine.png Izvor: Canva/Shutterstock

Afirmacije su pozitivne izjave koje vam mogu pomoći da izazovete i prevaziđete samosabotažu i negativne misli. Kada ih često ponavljate i verujete u njih, možete početi da pravite pozitivne promene.
Pokušajte da gledate na pozitivne afirmacije na ovaj način: mnogi od nas rade vežbe koje se ponavljaju da poboljšaju svoje fizičko zdravlje, a afirmacije su kao vežbe za naš um i pogled na svet. Ova pozitivna mentalna vežba može reprogramirati naše obrasce razmišljanja tako da, tokom vremena, počnemo da razmišljamo - i da se ponašamo - drugačije.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte poruku za 16. maj 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Negujem svoje emocije i imam odgovornost za svoju sreću. Puštam kreativnu energiju da slobodno teče mojim telom.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Osećam poštovajne prema svetom telu u kome moja duša obitava. Otvaram se za senzualnost i nežnost.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Sa svakim udahom unosim zadovoljstvo i izobilje. Zahvalna sam zbog toga što mogu da budem JA.

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj