Intuicija je jedna od važnijih sposobnosti, povezuje vas sa mudrošću koja živi u vama i pomaže vam da donosite odluke. Kako biste saznali koliko ste intuitivni, možete da uradite zanimljiv test ličnosti. Potrebno je da pogledate sliku oko 10 sekundi, ne duže i da odgovorite na jednostavno pitanje - Koliko vukova ste videli na slici?

Ako za 10 sekundi nađete...

2 vuka - Ovaj rezultat znači da imate moć intuicije u sebi, ali većinu vremena odlučite da je ignorišete jer mislite da je najbolji način da vidite svet i odnose analitički. Vaša racionalna ličnost vam može pomoći, ali vas ponekad zatvara od otkrića i iskustava koje svet nudi. Možda zato niste uspeli da izvršite zadatak.

3 vuka - Vi ste osoba velike mudrosti koja gotovo uvek uspe da napravi pravi izbor, ali kada je u pitanju intuicija, često ne razumete tragove koje ona daje. U različitim trenucima sumnjate da li vam govori vaša lična moć ili samo sebični deo vaše ličnosti.

Imate sve da hodate veoma uspešnim putem, ali da biste to uradili, morate više uložiti u sebe, slušati sebe, raditi na svojoj mudrosti i naučiti da prepoznate kada vam ona govori. Uprkos tome, vaš rezultat pokazuje da ste na pravom putu.

4-5 vukova - Vi ste ljudsko oličenje intuicije. Od ranog detinjstva prepoznali ste tu moć u sebi, možda trenirate tu sposobnost da slušate sebe, i želite da se ona sve više razvija. Danas ste u stanju da prepoznate glas svoje intuicije, koristeći sve što vam ona govori.

Sa ovom snažnom vezom, uvek znate kojim putem da krenete i koji su ljudi dobri ili loši za vaš životni put. Iako svoju intuiciju možete dalje razvijati, ona je već jedan od vaših saveznika u izgradnji uspešnog života.

(Sensa)