Među pobrojanim plodovima treba izabrati onaj koji  rezonuje sa vašom dušom Vaš izbor otkriva da li će se želja ostvariti i šta treba učiniti da biste privukli ono što želite u svoj život.

1. Želja će se uskoro ostvariti.

Da vas ništa ne bi sprečilo da ostvarite ono što ste planirali, važno je da svoje misli držite u tajnosti. Zavidnici bi mogli da naškode onima koji su navikli da se hvale svojim dostignućima.

2. Želja će se ostvariti za nekoliko meseci.

Oni koji žele da ubrzaju proces treba da koriste metod vizuelizacije i veruju da će se sve dobro završiti.

3. Želja vam se neće ostvariti ako se prepustite slabostima i samo sedite i čekate.

Aktivni, svrsishodni, fokusirani ljudi biće srećni ako slede jednostavno pravilo: idite ka cilju i ne plašite se privremenih poteškoća.

4. Zamišljeno se neće ostvariti zbog naglih životnih promena.

Da biste izbegli nevolje, važno je pratiti znakove sudbine i ne ignorisati upozorenja. Ovo će vam pomoći da izbegnete velike probleme i neuspehe.

5. Očekuje se da će biti završen u roku od godinu dana.

Oni koji nisu sigurni da će im se snovi ostvariti, ali se potajno nadaju povoljnom ishodu, treba da se usredsrede na sve što se dešava u životu i da slušaju unutrašnji glas. On će vam sigurno pokazati put koji vodi ka uspehu.

6. Želja se neće ispuniti ako se tiče sebičnih misli.

Oni koji iskreno žele ispunjenje svojih najdubljih snova treba još jednom da preispitaju svoju želju i da sebi postave granice kako ne bi slučajno povredili poznanike ili bliske ljude.

7. Želja vezana za ljubav ili materijalno blagostanje će se ispuniti, ali ne uskoro.

Za one koji žele da pronađu ljubav, važno je da ne propuste glasnike približavanja ljubavi. Oni koji žele finansijski prosperitet treba da koriste amajlije koje privlače novčanu sreću u život.

8. Želja će ti se uskoro ostvariti ako pokažeš velikodušnost i nesebično pomažeš onima kojima je potrebna.

Dobra dela će naći odjek u Univerzumu, a svakako će nagraditi čisto srce.

9. Želja će se ispuniti samo ako je realna.

Oni koji grade zamkove u pesku i koji su navikli na fantaziju, trebalo bi da jasnije formulišu svoje zahteve i ne pokušavaju da steknu sve prednosti odjednom, piše atma.hr.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO: