Test ličnosti otkriva šta će se promeniti u ljubavi! Pažljivo pogledajte fotografiju sa magičnim satovima i otkrijte koje će nove situacije nastati u ljubavi.

Ako ste izabrali...

Časovnik broj 1

Doživećete promene u prioritetima vašeg ljubavnog života. Na primer, ako ste bili skloni povremenim zavaravanjima i kratkoročnim vezama, možda biste želeli stabilniju i ozbiljniju vezu. U narednom periodu težićete emocijama u vezi i osećaju stabilnosti koji proističe iz skladnog odnosa između partnera.

Časovnik broj 2

Očekuje vas značajna promena dinamike u vezi koju gradite. Moguće je da će vaša veza preći u ozbiljniju fazu, ali postoji mogućnost da neko od vas prekine vezu koja ih nije ispunjavala. Kakva god promena da se dogodi, ona će vas odvesti u pravcu koji je najbolji za vas i koji ste intuitivno dugo želeli.

Časovnik broj 3

Za vas nastupa period povećanog samopouzdanja, boljeg postavljanja granica u odnosima i boljeg razumevanja sopstvenih potreba i želja. Ove promene mogu rezultirati zdravijim i kvalitetnijim ljubavnim odnosom, kao i odnosom sa samim sobom. Doživećete svoj puni potencijal koji je osnova za izgradnju kvalitetnog odnosa sa drugom osobom.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO: