Prilikom izbora vodite se onim što je vašim očima najprivlačnije. Pogledajte karte, zatvorite oči, a zatim izaberite onu koja vam najviše ostaje u sećanju. Ili se prepustite sreći. Možda se slučajni izbor pokaže kao pravi. Test ličnostiotkriva šta je to drugima neodoljivo kod vas. Dakle, šta mislite da je vaša karakteristika koja najviše privlači pažnju?

Karta 1

Znate kako da slušate. Iako znate kako da se uključite u razgovor i u stanju ste da komunicirate o mnoštvu tema, drugi vas vide kao osobu od poverenja. Ne samo da ste prisutni u razgovoru, već pristupate sagovorniku sa razumevanjem i aktivnim praćenjem. Mnogi veoma cene prijateljstvo sa vama zbog ove karakteristike. U partnerskim odnosima ovaj način komunikacije donosi snažnu energiju, a poznavanje takve podrške i veštine uliva poverenje i stvara čvrst temelj za vezu.

Karta 2

Duge kod vas najviše privlači vaš duh i neobična pažnja koju nesebično delite. Zbog vaše svesti o potrebama drugih i načina na koji doprinosite interakcijama i odnosima sa drugima, često možete biti u centru pažnje jer ljudi žele da budu u vašem društvu. Ne zaboravite da uspostavite ravnotežu i prihvatite nešto i od onih koji vam pružaju ruku.

Karta 3

Ne osuđujete druge. Prihvatate i vidite nedostatke. Znate da volite bez predrasuda i pokušavate da vidite širu sliku svog okruženja. Vi svesno pokušavate da doprinesete njegovom razvoju. Nastavite u tom pravcu, mogli biste postići velike stvari.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO: