Duh Božićaje više od ukrašavanja jelke i deljenje poklona. Ono što Božić zapravo čini tako posebnim smo mi i duboke veze koje imamo sa ljudima oko nas. Praznici predstavljaju deo godine kada se ponovo povezujemo i kada opraštamo jedni drugima. Ovo su 4 poruke koje treba da pošaljete ljudima koji vam nedostaju za praznike.

"Želim da provedemo vreme zajedno"

Ponekad, sve što voljena osoba želi da čuje od nas je da želimo da se vidimo i da provedemo vreme zajedno sa njom. Iskoristite božićni period da vidite ljude sa kojima ste čeznuli da sednete ili jednostavno da ih čujete kako pričaju dok uživate u dobrom piću. 

"Nedostaješ mi"

Kao i svi mi, verovatno ste tokom cele godine bili veoma zauzeti ili preopterećeni i u nekim periodima ste se izolovali od ljudi koji su vam najdraži. Važno je da im prenesete da ste sve vreme razmišljali o njima, čak i ako vam je tada bilo teško da im to kažete, poručuju sa sajta Andreea Raicu. 

"Žao mi je što sam te uvredo/la"

Dešava se da povredimo ljude koje volimo.  To je nešto što se često dešava i što nas ne definiše, a posebno kada pokušavamo da ispravimo stvari. Ako ste ove godine vodili burne razgovore sa nekim koga volite, ako se kajete za nešto što ste rekli u trenutku frustracije, sada imate priliku da im kažete da vam je žao i da je odnos među vama važniji od svega.

Ne dozvolite da svađa zauvek napravi distancu između vas. Magični period zimskih praznika je savršeno vreme da popravite odnos sa osobom koju cenite.

"Pomoć koju si mi pružio/la mi je veoma važna i dovela me je tamo gde sam danas“

Ako ove godine možete da računate na pomoć voljene osobe koja je napravila pozitivan pomak u vašem životu, pošaljite joj ovu jednostavnu, ali emotivnu poruku kao božićni poklon da biste izrazili svoju zahvalnost. Često nam je najteže da se zahvalimo ljudima koji su najviše učinili za nas. Ali važno je da zapamtimo da im je potrebna naša zahvalnost, da se osećaju cenjeno i voljeno.

Saznajte kako da postanete najbolja verzija sebe u 2024. godini.

BONUS VIDEO:

PRAZNIČNE ČOKOLADNE PRALINE: Otkrivamo vam RECEPT kako da ih napravite za samo pola sata (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Sensa/A.S.