Testovi sa optičkim iluzijama mogu biti vrlo zabavni, ali i otkriti tajna vaše ličnosti. Stavri koje nas privlače ili one koje prvo uočavamo mogu pokazati kakve poglede vaše biće ima na život, odnose, svet... Naša ličnost je sastavljena od brojnih elemenata, emocija i stavova, a kada zavirite u svoju podsvest, tek tada se možete bolje upoznati sa sobom.

Šta je prvo što ste primetili na ovoj slici - drveće ili ženu! Pročitajte odgovor i saznajte nešto novo o vašoj ličnosti:

Drvo

Ako ste prvo primetili drvo, više brinete o drugima nego o sebi. Previše ste zamišljeni i ponekad se povlačite u sebe. Previše ste velikodušni. Veoma ste pažljivi i emotivni. Primećujete mnogo stvari koje drugi ljudi ne primećuju. Držite se toga da zaista posmatrate nešto, analizirate, ali tek onda uradite. Ipak, u mnogim stavrima više idete srcem nego razumom. Vi ste neko ko veze shvata veoma ozbiljno. Uvek mislite na svoju drugu osobu i oni čine veliki deo vašeg života. U ljuabvi ste posvećeni i dajete celo srce na dlanu, ali možete biti lakoverni i zbog toga često razočarani.

Žena

Ako ste prvo primetili glavu žene, vi ste neko ko je stalno u potrazi za olujom. Znate da stvari nisu onakve kakve izgledaju, pa istražujete, idete u avanturu, prelazite granice. Vi ste neko ko ne obraća mnogo pažnje na stvari oko sebe. Ne razmišljate o riziku i skloni ste da se vraćate prošlosti, posebno u ljubavnom smislu. Iako ste druželjubivi, šarmannti i aktivni, često imate epizode usamljenosti. Niste sigurni koje odluke treba napraviti u ljubavi, pa onda često tapkate u mestu.

Izvor: Sensa