KAKO DA ODMAH PREPOZNATE SVOJU SRODNU DUŠU ZA CEO ŽIVOT: Ako ovo primetite, ne propustite šansu za pravu ljubav!

Kako da prepoznate svoju srodnu dušu - moćan citat pisca Ričarda Baha pomaže vam d aotključate svoje srce i sve otkrijete!

Shutterstock

Američki pisac i pilot RičardBah, autor čuvenog dela "Galeb Džonat Livingston", kroz svoje reči želeo je da dotakne visine snova, ali i dubine ljudske duše. U njegovim porukama i citatima svako srce može pronaći nešto za sebe, a sada vam donosimo Bahovu izjavu o srodnoj duši.

Kroz život srećemo razne ljubavi, neke su lepe, neke gorke, ali uvek postoji pitanje - Da li je to prava osoba za mene? Kako da znate da li je neko vaša srodna duša - evo šta Ričard Bah o tome govori:

"Srodna duša je ona koja ima ključeve naših brava i čije brave odgovaraju našim ključevima. Kada se osećamo toliko sigurni da možemo da otvorimo svoje brave, tada naše najautentičnije "ja" izlaze u susret jedno drugom i možemo biti potpuno i istinski ono što jesmo.

Tada smo voljeni zbog toga što jesmo, a ne zbog onoga što pokušavamo da budemo. Svako izvlači ono najbolje u drugom. I pored svega zbog čega patimo, sa ovom osobom se osećamo blagostanje kao u raju.

Srodna duša je neko ko deli naše najdublje težnje, pravac koji smo izabrali. Ako se nas dvoje krećemo nagore kao baloni, vrlo je verovatno da smo jedno u drugom pronašli pravu osobu. Srodna duša je ona zahvaljujući kojoj počinjete da živite autentičnim životom."

Da li ste vi pronašli svoju?

Izvor: Sensa