MESEC ROĐENJA OTKRIVA KOJA STE KRALJICA: Saznajte kolika je vaša moć i sa čim osvajate!

Mesec rođenja otkriva koja ste kraljica - vaša dominatna osobina otkriva šta možete sve da postignete!

Shutterstock

Svako od nas poseduje neku dominantnu vrlinu koja ga čini posebnim, ona koju ženu čini kraljicom jednog segmenta života. Mnogi numerolozi i astrolozi smatraju da datum rođenja, mesec i godina mogu uticati na karakter osobe, njene poziivne osobine i mane, kao i sudbinu. Mesec rođenja vam sada otkriva koja ste kraljica na osnovu vaše duše. Pogledajte u svoju dušu kao u ogledalo i neka bal počne!

Januar - kraljica strpljenja i izdržljivosti

Takve kraljice su navikle da se sa uzdignutom glavom susreću sa preprekama sudbine, obično ne samo da se nikome ne žale, već i često slušaju pritužbe drugih ljudi i daju drugima dobre savete. Takva kraljica može da izdrži veoma dugo, ali kada njeno strpljenje popusti, može vas iznenaditi.

Februar - kraljica koja uvek dobije svoj put

Takve kraljice su tvrdoglave, samouverene i ponosne. Međutim, to ih ne kvari. Nikada se ne plaše poteškoća, brzo donose odluke, rođeni su lideri. Imaju dobro razvijenu intuiciju, koja im pomaže da dobro razumeju ljude. Vole decu, porodične su.

Mart - kraljica koja je zaista prava dama

Takve kraljice su osetljive, nežne, ranjive i skromne. Može biti tvrdoglava, ali je i izuzetno smirena. Ima urođen osećaj za estetiku. Ove kraljice uvek privlače pravi kraljevi, koji su spremni da im pruže podršku i pokažu pravu ljubav.

April - kraljica pobune

I nije da takve kraljice vole da krše pravila. Stvar je u tome što one imaju svoje principe. Smele, iskrene i odlučne, posedujući neverovatnu ženstvenu privlačnost, lako postavljaju svoja pravila u svakom polju života. Rođeni su lideri.

Maj - kraljica ratnica

Ona je u duši pravi ratnik - hrabar i pravičan. Ove kraljice kombinuju nespojivo - s jedne strane, one imaju nežno srce, a sa druge strane na njihovoj odlučnosti, hrabrosti i snazi volje može se samo pozavideti. Uglavnom se veoma dobro snalaze u životu.

Jun - Kraljica intuicije

Ove kraljice su dobro upućene u ljude, ne vole sukobe, veoma su ljubazne. Ipak, imaju jednu tajnu – svojim šestim čulom znaju kako da pročitaju ljudsku dušu. Povezane su sa prirodom i imaju moćnu intuiciju.