Mesec u kojem je žena rođena, rodila se i njena sudbina!

Pronađite mesec rođenja i saznajte nešto novo o svom karakteru i nagradama i izazovima koje vas očekuju u budućnosti.

Januar

U januaru na ovaj svet dolaze najupornije žene. One se nikada ne žale, posvećene su svojim ciljevima i hrabro koračaju napred. Ove žene radije sve probleme rešavaju same - dostojanstveno i nezavisno. Žene u januaru ne troše energiju na stvari koje ih ne zanimaju, već isključivo na ono što ih ispunjava i može im doneti napredak.

Februar

Žene rođene u februaru su istrajnet, tvrdoglave, osećajne, a sposobne su za sve svoje ambicije. Imaju prilično težak karaktera, često su previše temperamentne. Uprkos privremenim ispadima, poznate su po prilično visokom nivou samokontrole. Ne plašite se poteškoća, uvek brzo donosite odluke i razmišljate pozitivno. Žene rođene u februaru imaju sjajnu mnoć komunikacije, pa često prave odlične karijeru. Porodične su.

Mart

Martovske žene su osetljive i ranjive. Vole da budu tvrdoglavi, ali to samo njima donosi štetu. Mogu patiti od niskog samopouzdanja i ne veruju u svoje kvalitete. Vrlo su romantične i sanjalačke prirode, pa se teško snalaze u poslovima koji nisu kreativni. Priroda ih je obdarila posebnom lepotom i šarmom. vrlo su privlačne i često su najbolji prijatelji.

April

April je poznat po smelim, hrabrim i odlučnim ženama. Odličan dodatak ovim osobinama je njihova racionalnost i pragmatičnost. Uvek prave strategiju i razumeju svoju misiju, iz tog razloga postižu brzo i sigurno ono što žele. Ove žene se svim silama trude da izbegnu nestabilnost. Osećanja za njih su uvek na drugom mestu posle razuma.

Maj

Žene rođene u maju razlikuju se po nezavisnosti, zahtevnosti, beskompromisnosti i odlučnosti. Opraštaju teško, što često postaje razlog njihovog rastanka sa partnerima, iako nakon nekog vremena zažale zbog nekih ishitrenih odluka. To su uporne žene vođe koje se savršeno snalaze na visokim pozicijama. Njihov priroritet su materijalna stabilnost i nezavisnost.

Jun

Žene rođene u junu su izuzetno harizmatične. Često se osećaju ranjivo i nesigurno, ali njihova dobra priroda nikada im ne dozvoljava da zlom odgovore na zlo. Ne tolerišu svađe i uvrede, a odlikuje ih neverovatna intuicija koja im omogućava da izbegnu sukobe. Imaju divnu energiju koju prenose na druge.