Kineska "knjiga promena" je drevni tekst star vekovima koji je bio namenjen za predviđanje budućnosti, a sastojao se od 64 znaka. "Ako bih mogao da produžim svoj život, dao bih 50 godina da proučavam "Knjigu promena", a onda ne bih mogao da grešim", rekao je o njoj Konfučije.

U ovoj klnjizi nalaze se razni simboli i heksagrami, a jedna od predviđanja može biti tumačenje simbola sa starih kineskih kovanica u cilju predviđanja budućnosti.

Pogledajte kineske novčiće na slici, a zatim postavite pitanje o budućnosti koje vas najviše interesuje, a zatim pročitajte rešenja i saznajte šta vam to drevna kineska tehnika predviđanja otkriva!

Novčić broj 1

Došlo je vaše vreme, aktivno se bacite na posao, jer je moguće da ćete ostvariti veliki uspeh. Ne prenagljujte sa ponudom koja vam je upravo data, dobro razmislite. Moguće je da stvari nisu baš onakve kako vam izgledaju na prvi pogled. Isto se odnosi i na vaše nove ljubavne i prijateljske veze. Razumne i stvarne želje će se ostvariti. Za duga putovanja nije pravo vreme. Setite se poslovice: ne kopaj rupu za drugog, i sam ćeš pasti u nju.

Dobro razmislite o svojim postupcima. Preterano stroga pravila i ograničenja mogu biti štetna. Postavljanjem razumnih pravila, uspećete da organizujete svoj život.

Novčić broj 2

Akcija je već započela. Krećete se u toku događaja. Sve je u redu, vaš plan se sprovodi. Ovo je povoljna situacija koja vam daje prednost. Uspeh možete postići malim koracima i pažljivim posmatranjem napretka procesa.

Uložite svoje napore u ono što se već događa; Dobro razmislite o problemima kako biste predvideli predstojeće opasnosti i suočili se sa njima na vreme. Na dobrom ste putu. Nastavite da se trudite.

Novčić broj 3

Ovaj heksagram simbolizuje svesnu samoću. Trenutno vam najviše prija da se posvetite ličnom razvoju. Budite oprezni, za saveznike odaberite ljude sa dobrom namerom, i iako je sreća trenutno sa vama, ne zaboravite na mere predostrožnosti.

Dobićete neočekivane vesti ili će vas posetiti neočekivani posetilac. Sadašnje vreme za vas je puno romantike, koja, međutim, nije sprečila pojavu razdora sa voljenom osobom. Sve buduće poslove planirajte pažljivo i razborito. Promene u budućnosti će se svešće se na preusmeravanje vrednosti. Okolnosti vas podstiču na pozitivnu promenu. Zauzmite pravi stav u ophođenju sa starijima. Izbegavajte optužbe i svađe.

Novčić broj 4

U procesu ste rešavanja zanimljivog pitanja. Iako to za vas ne predstavlja ništa ozbiljno. Vaš trud će biti nagrađen. Srećom, uspeh nije baš karakterističan za vašu trenutnu situaciju, ali treba imati na umu da je noć najmračnija pred zoru. Situacija vam nije jasna, ali to je prelazno stanje. Događaji koji će to promeniti na bolje su na putu. Do tada, budite strpljivi i sačekajte. Imate šansu da novac teče kroz vaše ruke. Budite razboriti, ne svađajte se zbog sitnica sa prijateljima i poznanicima, ne preterujte u poslu kako se ne biste istrošili. Za tri meseca novac će zaista stići do vas.

Novčić broj 5

Označava da je ovaj period vašeg života lišen harmonije. Čini vam se da vam se da su svi oko vas negativni i zlonamerni. I najmanje sitnice vas naljute. Smirite se, ne budite nervozni, situacija će se uskoro popraviti. Sada vam je teško pronaći životne saputnike. Pazite na svoje reči i ne preuzimajte ništa novo. U polju vaših interesa u ovom trenutku postoji čitav niz stvari koje uopšte ne odgovaraju vašim istinskim željama. Ovo je vreme razdora i sukoba. Ljudi se kreću u različitim pravcima. Prilagodite se okolnostima i nemojte nametati svoju volju, već slobodno koračajte otvorenom stazom. Pretvorite sukobe u kreativne izazove.

Novac broj 6

Vaše pravo mesto tamo gde vas vuče srce i gde vas očekuje blagostanje. Nade će se ostvariti. Možda mislite da je trava zelenija sa druge streane, ali bićete srećni samo ako se fokusirate na svoj život. Uživajte u porodičnom životu, druženju sa prijateljima, duševnom miru kod kuće. Ako se osećate blokirano, budite iskreni prema sebi. Ne razmišljajte o drugima, već mirno analizirajte svoje aktivnosti i shvatićete kako je trenutno potrebno pobeći od prošlih navika.

Izvor: Sensa