Naša podsvest je misteriozna sfera, koju ne možemo baš tako lako razumeti, ali kada se povežemo sa njom, otkrivamo neke dublje sfere i saznajemo šta se skriva u dubini našeg bića. Mnogo informacija nam dolazi vizuelno, mozakih obrađuje i daje rezultat u zavisnosti od našeg karaktera i osobina ličnosti. Ovaj zanimljiv slikovni test otkriće istinu o vama i pokazati kakav je vaš karakter, kao i šta vas podstiče u životu. 

Potrebno je da pogledate sliku i kažete šta je prvo što ste primetili na njoj.

Rešenja:

Ako ste prvi put videli LICE poznatog naučnika Njutna, onda vi znate šta želite od svog života. Vaša sudbina je već formirana i sve je detaljno isplanirano. Prilično ste samopouzdana osoba sa notama perfekcionizma. Imate jasnu strategiju u ostvarenju svojih snova i smatrate da ne postoji nedostižno. Spremni ste da se suočite sa izazovima i iz njih naučite lekcije, ali ste skloni i samokritici.

Ukoliko ste prvo primetili JABUKU, onda ste vrlo ljubazni, empatični i dragi.Imate divnu energiju kojom zrasčite i privlačite druge ljude. U vašoj duši nema mesta za zavisti loše namere. Volite da pomažete drugima i uživate u humanitarnim aktivnostima. Privlačite iskrenu ljuba i imate neverovatan šarm. 

Osobe koje su prvo videle ČOVEKA SA KNJIGOM u rukama koji sedi, vrlo su mudre i snalažljive. Vi ste izuzetna osoba sa visokom inteligencijom. Sve oko vas je zanimljivo, a bilo kakve avanture samo pobuđuju radoznalost. Takvi pojedinci, ponekad i sami ne shvatajući kako, postižu veliki uspeh. Ali zbog entuzijazma i prekomerne emocionalnosti mogu lako izgubiti ono što su ostavrili. Za njih je glavni izazov kontrola emocija, ali kada to urade, sve će ići po planu.

Izvor: Sensa