Sastojci:
- 100 g pasulja
- 250 g kiselog kupusa
- 250 g krompira
- 100 g paradajz pirea
- glavica crnog luka
- 50 g brašna
- 50 g belog luka
- ulje
- so
- crni biber
Priprema:
U jednoj šerpi kuvamo parčad krompira. U drugoj šerpi kuvamo krupniju parčad kupusa. U trećoj šerpi kuvamo pasulj. U tiganju sa zagrejanim uljem pržimo luk, pa dodamo brašno. Zaprženu smesu nalijemo vodom i ostavimo da se kuva. Kuvani pasulj, krompire i kupus dodamo u tiganj sa zaprškom.
Dodamo pasirane češnjeve belog luka i paradajz pire. Posolimo i pobiberimo. Pred kraj kuvanja dodamo sitno seckani peršun.
Izvor: Posna jela
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!