ZELENI ČAJ MOĆAN ANTIOKSIDANS

Više puta smo čitali i slušali o prednostima zelenog čaja, da je ta biljka tako delotvorna potvrđujemo iz dana u dan. Zeleni čaj se koristi kao topli i hladni napitak, kao losion za kožu, sastavni je deo vitaminskih tableta…

U narodima i kulturama van evropskog kontinenta već vekovima se konzumira zeleni čaj. Evropljani su nedavno počeli da shvataju prednosti koje ovaj čaj pruža zdravlju i lepoti.
Njegove osnovne prednosti odnose se na zdravlje i njegovu prevenciju, on pomaže kod gubitka težine i usporava starenje. Veoma je bogat antioksidansima koji štite od štetnih slobodnih radikala u telu.

Naučnici još uvek proučavaju mogućnosti koje zeleni čaj u svojim oblicima može da pruži ljudskom telu. Na globalnom nivou ovaj proizvod postaje sve popularniji zbog svojih potencijala za zdravlje čoveka.

Nuxe laboratorija već godinama pomno radi na unapređivanju svojih proizvoda. Nuxe tim je odavno upoznat sa benefitima zelenog čaja, tako da je razvio liniju Reve de The, gde izdvajamo Body Rêve de Thé Déodorant Fraîcheur | 24h

ZNOJENJE

Znate li zašto se oseća neprijatan miris kada se znojimo?

Znojenje je jedan od ključnih procesa koje se odvija u našem telu jer služi za kontrolu telesne temperature, odnosno sprečava pregrejavanje tela.

Znoj koji dolazi u dodir sa bakterijama na površini kože kao i ispod pazuha uzrokuje neprijatne mirise.

Ovaj dezodorans opremljen je “inteligentnom” tehnologijom: trio aktivnih sastojaka koji se prilagođavaju potrebama kože kako bi efikasno spečili mirise tokom 24 sata.

Ekstrakt zelenog čaja: hiljadugodišnji sastojak za omekšavanje i brigu o koži. Ovaj ekstrakt prirodnog porekla dobijen je biotehnološkim postupkom 100% proizvedeno u Francuskoj, poštujući okolinu iz vrlo malog fragmenta biljke umnožavaju se ćelije biljaka čaja obogaćene aktivnim molekulama.

dezodorans.jpg1.jpg
Promo 

VEGANSKA FORMULA

Miris zelenog čaja pruža osećaj podmlađivanja. Veganska formula bez sastojaka ili derivata životinjskog porekla i 97% sastojaka prirodnog porekla. Njegova fluidna tekstura s revitalizujućim mirisom zelenog čaja brzo prodire bez lepljivog završetka i ostavlja kožu svežom, bez tragova na odeći.

Ovaj dezodorans opremljen je “inteligentnom” tehnologijom: trio aktivnih sastojaka koji se prilagođavaju potrebama kože kako bi efikasno spečili mirise tokom 24 sata. Dezodorans pruža efekat hlađenja nakon nanošenja za 90% ** žena.

SAVETI ZA LEPOTU

Ujutru nakon tuširanja nanesite dezodorans na čistu i suvu kožu. Ako je potrebno, ponovite u bilo koje doba dana.

Savet plus: ledeći put kad krenete u kupovinu nikako ne smete da zaboravite da u korpu ubacite i zeleni čaj ili neki kozmetički proizvod koji ga sadrži.