Bogata hranljiva krema sadrži 100% prirodno ulje koštica grožđa. Ova krema je raskošna antiage hranljiva nega za suvu i izrazito suvu kožu. Sa patentiranim čistim resveratrolom i vitaminima A i E intenzivno hrani kožu i pomaže u borbi protiv starenja. Ima baršunastu teksturu i opojni miris koji neguju kožu bez neprijatnog osećaja zatezanja. Koža postaje zaglađena, zategnuta, a bore su primetno manje. Ne sadrži boje i alkohol.

afrodita krema za podmlađivanjer000003.jpg
Promo 

Intenzivna hidratantna krema sadrži više od 93% sastojaka prirodnog porekla. Izvrsna antiage hidratantna nega za normalnu i suvu kožu. Sa 100% prirodnim uljem semenki grožđa, patentiranim čistim resveratrolom i provitaminom B5 efikasno pomaže u borbi protiv starenja. Moćno hidratatno svojstvo neguje kožu i daje joj jedar izgled. Umanjuje bore i čini kožu mekšom. Ne sadrži silikone, parafine, boje, alkohol i vazelin.

afrodita krema za podmlađivanjer000005.jpg
Promo 

Voće sa dubokom simbolikom, ali i brojnim blagotvornim dejstvima – grožđe nas već hiljadama godina podseća na darežljivost prirode i njenu snagu isceljenja. Od lista do semenke, grožđe u sebi sadrži obilje nutrijenata i jedinjenja koji se mogu staviti u službu zdravlja, ali i lepote. Posebnu snagu sadrže malene semenke grožđa u kojima se nalaze jedinjenja koja su posebno važna za zaštitu kardiovaskularnog sistema. Ulje iz semenki grožđa sadrži i značajan udeo antioksidanata koji ga čine moćnijim borcem protiv slobodnih radikala čak i od vitamina C. To je upravo onaj čuveni resveratrol – antioksidans koji ima moćno antiejdžing delovanje. Ne treba zaboraviti još jedan značajan sastojak koji nalazimo u grožđu, tačnije u ulju semenki grožđa – linoleinsku kiselinu. Ova esencijalna masna kiselina je izuzetno značajna za zdravlje kože jer sprečava gubitak vlage i reguliše lučenje masnoća; naš organizam ne može da je proizvede, pa je neophodno uneti je spolja.

I upravo zbog svog moćnog delovanja, ulje iz semenki grožđa će od sada biti naš najjači saveznik za negu i lepotu kože i to u sklopu nove linije za lice – GRAPES. Afrodita Cosmetics je kreirala intenzivnu hidratantnu kremu i bogatu hranljivu kremu koje sadrže 100% prirodno ulje iz semenki grožđa i patentirani čisti resveratrol.