Prestižna dodela nagrada - Elle Style Awards powered by HONOR održana je u utorak 29. novembra u veličanstvenom prostoru Jevrejske opštine, u samom srcu Beograda. Na glamuroznom događaju gosti su nazdravili i povodom 18. rođendana magazina Elle, a pritom zablistali u statement modnim kombinacijama.

Nakon nezaboravne dodele nagrada u ukupno 15 kategorija i laureata među kojima su bili Nikola Kojo, Konstrakta, Sergej Trifunović, Milena Marković, Boško Jakovljević, i mnogi drugi, brojna poznata lica iz sveta mode, umetnosti i kulture uživala su u žurci uz DJ-a Danijela Čehranova, ali i interesantnim aktivacijama glavnog sponzora HONOR, te sponzora Porsche, Comma, Portonovi, Lancome, ABP, The Body Shop i Carlsberg.

Bilo je tu mnogo plesa, zagrljaja, ljubavi, inspirativnih govora i upečatljivih momenata, a u galeriji donosimo samo delić nezaboravne atmosfere!

Mrdja Lovers Studio/Mrdja Lovers STUDIO ©2022 NAJUPEČATLJIVIJI TRENUCI SA DODELE ELLE STYLE AWARDS 2022: Zavirite u atmosferu najvećeg modnog događaja u regionu!