Ako u svom modnom repertoaru uključite boje odeće, kao što je mornarsko plava, tonovi dragulja, siva, tamno bordo i tamno plava, bez napora možete stvoriti iluziju vitkiju figuru. Ove boje imaju moć da šarmiraju, laskaju i poboljšaju izgled, što dokazuje da je hromatska iluzija moderan i moćan alat. Stoga prigrlite živi svet boja i zakoračite u carstvo u kojem svaka nijansa ima potencijal da transformiše vaš izgled i stanji vašu figuru sa stilom, piše sajt citymagazin.si..

Pogledajte galeriju i pročitajte zašto su ove boje pravi izbor za vitkiji izgled figure.

1. Prihvatite snagu tamnoplave
Tamnoplava je svestrana boja koja može učiniti čuda u stvaranju efekta vitke linije. Njena duboka i bogata nijansa prirodno privlači poglede i stvara efekt izduživanja tela. Uključite tamnoplavu boju u svoj ormar uz krojene sakoe, pantalone visokog struka ili suknje A-kroja. Ova boja ne samo da laska svim tonovima kože, već  pruža sofisticiranu alternativu crnoj, dodajući dubinu i eleganciju vašem  izgledu.

2. Smaragdna raskoš
Tonovi poput smaragdno zelene, safirno plave i ametist ljubičaste, odišu luksuznom i kraljevskom aurom. Ove bogate boje mogu da privuku pažnju i odvrate je od bilo kog područja koje želite da ublažite. Odlučite se za haljine, bluze ili dodatke u tonovima dragulja kako biste istakli svoje najbolje osobine i istovremeno ćete izdužiti svoju figuru bez problema. 

3. Siva elegancija
Siva je često zanemarena boja u svetu mode, ali ima ogroman potencijal kada je u pitanju stvaranje efekta mršavljenja. Njegova sofisticirana i neutralna priroda to omogućava lako se kombinuje sa drugim bojama, što je čini svestranim izborom. Uključite sivu u krojene pantalone, strukturirane sakoe ili elegantne haljine kako biste postigli sofisticiranu i vitku siluetu. Ova nenametljiva boja privući će pažnju svojom jednostavnom elegancijom.

4. Dubine bogate bordo
Tamnobordo je boja zrači toplinom, bogatstvom i sofisticiranošću. Njeni duboki podtonovi stvaraju vizuelni efekt mršavljenja i odvlače pažnju sa nedostataka. Prigrlite ovu šarmantnu nijansu u svom ormaru tako što ćete je uključiti u upečatljive komade poput kaputa, haljina ili dodataka. Tamnobordo dodaje dubinu vašem izgledu dok stvara atraktivnu siluetu koja laska figuri.

Shutterstock 4 boje koje imaju efekat mršavljenja i daju vitak izgled figuri

 Izvor. Sensa

BONUS VIDEO: