Kada treba da se spremimo za neku svečanu priliku, prirodno je da želimo da izgledamo najbolje što možemo i ostavimo utisak.
Izbor odevne kombinacije za svečane prilike je uzbudljiva igra, jer obično balansiramo između zahteva prilike i sopstvenog stila.

Predstavljamo 5 najboljih svečanih haljina za posebne prilike:

Bezvremena i graciozna: haljina A kroja

Haljina A kroja ima klsičnu siluetu koja odgovara većini tipova tela i savršena je za razne posebne događaje. Haljine A kroja mogu biti kratke ili dugačke, sa raznim opcijama dekoltea, što ih čini raznovrsnim i za svečane i za poluformalne prilike. Odlučite se za luksuzne tkanine poput svile ili šifona za prefinjeniji izgled i uparite ih sa elegantnim dodacima da biste dodali dašak svog stila.

Kraljevski i glamurozni: balska haljina

Za one koji traže trenutak iz bajke, balska haljina je oličenje glamura i veličine. Ovaj stil karakteriše uklopljeni steznik i raskošnu suknja do poda. Balske haljine odišu aurom elegancije i savršen su izbor za formalne događaje i svečana venčanja. Birajte luksuzne tkanine kao što su saten ili til, i ne bežite od detaljnih ukrasa i veza da biste stvorili zaista kraljevski izgled.

Šik i sofisticirna: ukrojena uska haljina

Ukrojena haljina je elegantna i sofisticirana opcija,koja se prilagođava i ističe figuru. Ovaj stil naglašava obline i odiše samopouzdanjem bez previše otkrivanja. Odličan je izbor za koktele, večere i poslovne događaje. Odlučite se za smele boje ili vanvremenske neutralne boje i razmislite o dodavanju kaiša ili elegantnog nakita da biste podigli ukupan izgled.

Koketna i ženstvena: Fit&Flare

Ako želite da prigrlite svoju ženstvenu stranu i dodate dašak razigranosti svojoj odeći, ovaj model je savršen izbor. Ovaj model je uzan u struku i širi se oko kukova i butina, stvarajući laskav i romantičan izgled. Ove lepršave haljine su pogodne za razne prilike, od baštenskih zabava do poluformalnih venčanja. Izaberite tkanine poput čipke eteričnu atmosferu.

Jedinstvena i smela: asimetrična

Za one koji žele da daju lični pečat, asimetrična haljina kombinuje eleganciju sa dodirom oštrine. Ovaj stil karakteriše kraći rub napred i duži voz pozadi, stvarajući dinamičan i privlačan efekat. Visoko-nisk e haljine su odlične za moderna venčanja, modne događaje i letnje večere. Prihvatite razigrane šare ili žive boje da biste u potpunosti prihvatili jedinstvenost ovog stila.

Pogledajte galeriju ispod:

Shutterstock Haljine za svečane prilike ostavite utisak

Izvor: Sensa

BONUS VIDEO:

Bela haljina je trend leta Tiktok/loriharvey