Ako tražite manje invazivni pristup vraćanju mladalačkog izgleda predstavljamo 2 efiksane strategije protiv starenja koje ne uključuju operaciju ili zatezanje lica.

2 popularna kozmetička proizvoda protiv starenja

1.Gua Ša i roleri od žada

Na TikToku, mnogi ljubitelji lepote eksperimentišu sa drevnom praksom gua ša. Uključuje alat sa glatkim ivicama, kao što je kamen od žada, kojim nežno masira lice kako bi se koža tonirala.
Hiljadama godina, proces nežne masaže sa glatkim kamenčićima po koži bio je glavni oslonac lepote žena na Istoku, ali je tek u poslednje vreme, zahvaljujući TikToku, gua ša od žada, stekao popularnost među svim generacijama. Ova tehnika je prvi put dokumentovana u kineskoj medicini još 220. godine nove ere i osnovni princip je zapravo limfna drenaža.

Strateško masiranje može podstaći cirkulaciju i odvesti tečnost zarobljenu ispod kože prema limfnim čvorovima kako bi se koža detoksikovala. Ova tehnika ima pozitivne rezultate jer vraća koži mladalački sjaj, a ima uticaj in a fine bore i linije.
Kamenje od žada i valjci za lice su jednostavan i efikasan način za jačanje zdravlja kože i lako mogu postati deo redovnog režima nege kože.

2. Hidratantni tečni korektor (koristi se kao hajlajter)

Kada pomislite na korektor, možda vam padne na pamet prikrivanje akni ili podočnjaka. Da li ste znali, međutim, da se može koristiti i za potrebe podizanja lica uz pametnu caku?
Konturisanje pomoću korektora postalo je popularno među TikTokerima i BeautiTok guruima koji koriste ovaj alat da bi istakli svoje najbolje karakteristike.

Uobičajeno je da nanesete previše pudera kada želite da sakrijete crvene mrlje ili fleke, ali to zapravo može imati suprotan efekat. Ako je cilj da skinemo godine sa lica onda korektor treba da koristimo da istaknemo svoje najbolje osobine a ne da prekrijemo lice.
Da bi se izbegao efekat voštane maske preko lica treba da koristite korektor kao što koristite hajlajter. Korišćenjem sunđera za šminkanje ili blendera možete početi sa malo i izgraditi pokrivenost, koristeći sunđer za šminkanje da pritisnete korektor u kožu.

Optimalna pokrivenost šminke postiže se korišćenjem blendera ili sunđera za šminkanje za razliku od četkica ili prstiju. Nanošenje hidratantnog tečnog korektora sa vlažnim sunđerom kao podlogu je moderan način da se stvori lagan, mekan, ujednačen finiš, piše sajt shefinds.com.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

ROLER ZA MATIRANJE O KOJEM MREŽE NE PRESTAJU DA BRUJE: U trenutku upija MASNOĆU sa lica i čini ten savršenim i na 30+ Tiktok/makeuprevolution/makeuprevolutionfrance