Asocijacija na džins, prvenstveno na farmerke oduvek je bila udobnost, ali i ležernost. Kao i koktel crna haljina, tako će i džins uvek biti u modi. Postoji niz kombinacija koje možete da osmislite, od sportske do elegantne i uz nekoliko detalja dobijate sasvim nov i upečatljiv izgled. Kao što su na primer, ešarpe, krupniji nakit ili kape sa neobičnim printovima koje će doprineti da izgledate kul. Boje igraju ključnu ulogu kao i kod ostalih materijala. Svetlije vas mogu otvoriti i dati prirodan, razigrani izgled, dok će vas tamnije uozbiljiti i dati vam sofisticiran ton. 

Ovo su 7 boja koje se najbolje uklapaju uz farmerke.

1. CRVENA

Crvena boja najbolje izgleda sa tamnim farmerkama ili čak crnim. Uz to možete uklopiti crne mokasine i crveni džemper. Baš u duhu jeseni. Bitno je samo da pronađete pravu nijansu crvene koja ide uz vaš ten. Ljudi bleđe boje kože treba da se odluče za crvenu koja ima plavičasti pigment u sebi, dok osobe tamnijeg tena treba pre da se odluče za crvene tonove narandžastog pigmenta.

crveni džemper i džins
Shutterstock crveni džemper i džins

2. BELA

Bela je oduvek bila sinonim za eleganciju. Bela košulja, uparena sa bledim farmerkama i crnim cipelama, neupadljivim minđušama i crnom tašnicom daće vam prefinjen izgled.

bela košulja i farmerke
Shutterstock bela košulja i farmerke

3. MASLINASTO ZELENA

Uz ovu boju možete uklopiti maslinastu jaknu sa tamnim farmerkama. Ukoliko želite bogatiji izgled, možete upariti maslinasto-zeleni džemper sa tamnim farmerkama, kožnim kaišem i nakitom u boho stilu.

maslinasto zeleni džemper
Shutterstock maslinasto zeleni džemper

4. PASTELNO ROZE

Predstavlja ženstvenu boju, koja se savršeno uklapa sa svetlim teksasom. Roze bluza pravi odličan kontrast sa svetlim farmerkama i daje vam romantičan i svež izgled. Da bi cela kombinacija delovala još ležernije, možete da uklopite baletanke.

roze džemper
Shutterstock roze džemper

5. SIVA

Sivi blejzer možete uklopiti uz tamne farmerke. Izgled ćete začiniti crnim kaišem. Od obuće možete kombinovati mokasine, patike ili crne čizme do kolena, sve zavisi kakav efekat želite da postignete.

sivi džemper
Shutterstock sivi džemper

6. CRNA

Crna boja definitivno ide uz sve. Ukoliko idete u noćni izlazak, uparite čipkastu crnu bluzu sa farmerkama koje nisu ni previše blede ni previše tamne, već neke srednje nijanse. Ako želite da postignete ležerniji izgled, onda uz to uklopite bele patike.

crna majica i farmerke
Shutterstock crna majica i farmerke

7. BEŽ

Lepota ove boje je što je veoma neutralna, tako da svašta možete uz nju uklapati. Ukoliko ne volite puno da eksperimentišete, a želite sveden izgled predlažemo vam da ukombinujete džemper od kašmira u kremastoj bež boji koji ćete da uklopite sa farmerkama i kožnim patikama ili starkama. Ako vaš stil ipak više naginje ka sportskom, onda možete iskombinovati klasičnu  bež majicu, sa bordo jaknom.

bež džemper
Shutterstock bež džemper

 Saznajte koja je jakna najmodernija ove zime.

 Izvor: Sensa

BONUS VIDEO:

Farmerke koje podižu zadnjicu Instagram/elladvornik