Polako je počela priprema za novogodišnje veče i svi žele da isprate modne trendove za 2024. godinu.  Ne treba samo da izgledate zanosno već i da odaberete boje koje će vam doneti i srećuPrema stručnjacima ovo su najmodernije boje odeće za magičnu novogodišnju noć.

U kineskoj astrologiji, koja prati ciklus od 12 godina, svaka godina je predstavljena određenim životinjskim znakom i jednim od pet elemenata: metalom, drvom, vodom, vatrom i zemljom. Svaka životinja i element imaju jedinstvene karakteristike, simboliku i čak mogu uticati na događaje u godini za koju su povezani.

Dolazi 2024. godinadrvenog Zmaja, mudrog mitskog bića koje je veoma poštovano i voljeno u kineskoj kulturi. Veruje se da ljudima donosi sreću, prosperitet i nove mogućnosti.

Zelena

Novogodišnja noć zelena boja
thewed/printscreen Novogodišnja noć zelena boja

Kada zamišljate drvenog zmaja, koja boja vam odmah pada na pamet? Verovatno zelena, zar ne? Boja obnove, rasta, lečenja i harmonije. Simbol 2024. godine favorizuje prirodno zelenilo poput onih koje podsećaju na lišće, mahovinu ili smaragd. Dodajte zelene detalje svom izgledu kroz šminku, nakit ili kamenje.

Crvena

Novogodišnja noć crvena boja
thewed/printscreen Novogodišnja noć crvena boja

Crvena je još jedna boja koja je idealna za novogodišnju noć. Najtoplija nijansa sezone, koja u potpunosti osvojila sve modne piste. U crvenoj boji, magnetski ćete privlačiti pažnju ljudi. Takođe se smatra najsrećnijom bojom u kineskoj kulturi, koja donosi bogatstvo i sreću. Pa, ko ne bi želeo takve pozitivne blagoslove u svom životu? Osim toga, crvena nijasna zrači senzualnošću, samopouzdanjem i prefinjenošću.

Ljubičasta

Novogodišnja noć ljubičasta boja
thewed/printscreen Novogodišnja noć ljubičasta boja

Šarmantna i misteriozna, ljubičasta je najbolji izbor boja za najsjajniju i najmagičniju noć u godini. Oličava vođstvo, luksuz i moć.Kada ste u potrazi za savršenim ljubičastim komadom, idite na bogate i duboke nijanse umesto svetlijih pastela.

Zlatna

Novogodišnja noć zlatna boja
thewed/printscreen Novogodišnja noć zlatna boja

Mnogi veruju da svetlucavi komadi mogu da privuku sreću i otvaranje novih mogućnosti. Mitsko stvorenje voli sve što je povezano sa prosperitetom i bogatstvom, a zlato je upravo to. Bilo da se radi o nijansi belog zlata ili žutom zlatu, pospite nešto po svojoj garderobi.

Srebrna

Novogodišnja noć srebrna boja
thewed/printscreen Novogodišnja noć srebrna boja

Slično kao i zlatna, srebrna boja predstavlja finansijski uspeh i može vam samo pomoći da ubrzate pozitivne promene u svom životu. Dakle, kada je u pitanju vaš novogodišnji izgled, dajte prednost šljokicama, ukrašenim topovima, suknjama i haljinama. 

Braon

Novogodišnja noć braon boja
thewed/printscreen Novogodišnja noć braon boja

Budući da je zemljani ton, savršeno se uklapa sa elementom drveta. Braon boja je i te kako u trendu ove godine. Da bi se smeđa istakla, uparite je sa svetlijim komadima.

Bela

Novogodišnja noć bela boja
thewed/printscreen Novogodišnja noć bela boja

Nova godina, novo poglavlje i novi počeci! Ako ciljate na čist početak 2024. godine razmislite o tome da obučete nešto belo. Čista i otmena, ova boja se neprimetno uklapa u prazničnu atmosferu. Svojim snežnim šarmom potpuno dočarava zimski doživljaj. Odaberite elegantnije materijale kao što su svila i saten.

Pročitajte najmodernije boje kose za 2023/24 godinu.

BONUS VIDEO: 

KAKO SE NOSI ŠAL NA MODERAN NAČIN: Za dve sekunde možete da napravite i toplu kapuljaču  Tiktok/sweastyle

   Izvor: Sensa/ A.S.