Ni ove godine u Kanu ima puno maštovitih stajlinga i stilizovanih dama, ali donedavno zaboravljen model obuće uverljivo dominira crvenim tepihom. Obuća s otvorenom petom bila je hit pedesetih zahvaljujući Koko Šanel, a već nekoliko sezona nose je mnoge ikone stila, među kojima su Margo Robi, Hejli Biber, ali i dame s kraljevskih dvora poput kraljice Leticije i Maksime, princeze Kejt Midleton... koje su uvek elegantne.

shutterstock_1986475271.jpg
Shutterstock Ženstvene štikle koje idu uz sve

Upravo ovih dana i u Kanu smo imali priliku da vidimo rivajvl ovog elegantnog modela koji zahvaljujući svom dizajnu nudi daleko više udobnosti u poređenju sa recimo stileto štiklama.

U ponudi ih imaju i "Prada", "Givenchy", "Mugler" i "Christian Dior", kao i svima dostupni high street brendovi. Rouz Hantington-Vajtli, Selena Gomez, Hanter Šafer, Zoe Saldana, Ema Stoun, Greta Gervig i Uma Turman svoje su glamurozne modne kombinacije na crvenom tepihu filmskog festivala u Kanu upotpunile upravo ovim trendi modelom koji je ujedno praktičan i ženstven, a zavisno od toga kako se kombinuje, odlično izgleda u brojnim prilikama.Svoju je ženstvenu belu kombinaciju Selena Gomez je takođe podigla uz pomoć crno-belih slingback cipela. Zoe Saldana i redateljka Greta Gervig na premijeri filma "Emilija Perez" obe nosile moćne slingback cipele kuće "Saint Laurent“.

BONUS VIDEO:

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks

Sensa/Z.A.