Pantalone su svestran i šik komad, idealan za toplu sezonu. Prema stilistima ovog leta su u najvećem trendu bele farmerke, a evo sa čim treba i da ih uparite.

Pronađite prave farmerke za svoju figuru

Važno je pronaći par belih farmerki koje dobro pristaju i poboljšavaju vašu figuru. Odlučite se za kroj koji izdužuje figuru i čine da se osećate samouvereno. Farmerke visokog struka mogu biti odlična opcija, jer ističu struk i izdužuju noge.

Takođe, ravne farmerke se nose više nego ikad i imaju prednost što laskaju skoro svakoj figuri, posebno kada se nose sa štiklama.

Izaberite pravi donji veš

Kada nosite bele farmerke, važno je da izaberete pravi donji veš kako biste izbegli neugledne nabore. Odlučite se za bež ili svetli donji veš koji najbolje odgovara vašem tonu kože. Evo sa čim treba da ih uklopite.

Sa belom košuljom

Najjednostavnija i najelegantnija kombinacija koju možete da napravite je da nosite bele farmerke sa belom košuljom sa posebnim detaljima. Preporučujemo vam da isprobate košulju sa naramenicama, i sandalama sa potpeticom, finim nakitom i naočarima za sunce. Dobićete potpuno šik izgled.

Sa bluzom sa peplumom i ženstvenim printom

Peplum dodaje ženstvenost svakoj odeći. Da biste uživali u još elegantnijem izgledu, bez odricanja od udobnosti, stilisti preporučuju da isprobate bluzu sa cvetnim printom, idealnu za toplu sezonu.

Sa kardiganom na pruge

Kombinacija belih farmerki i kardigana na pruge tera na razmišljanje o šetnji uz more. Odeću možete upotpuniti parom šik espadrila.

Sa prslukom 

Za smeliji autfit, stilisti predlažu prslu, koji ide direktno na kožu bez majice i smatra se najmodernijim komadom ove sezone. Dopunite svoju odeću ogrlicama, naočarima za sunce i štiklama koje se preklapaju ili parom baletki sa šiljastim vrhom, kako biste još više izdužili figuru. Ne zaboravite da dodate intenzivni crveni karmin, piše sajt Andreea Raicu.

Saznajte kako da budete u trendu, a da ne kupite ništa novo.

BONUS VIDEO:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Sensa/A.S.