Bež je bila i ostala nijansa povezana sa elegancijom i skupim izgledom, ali ove godine tu ulogu preuzima nova, mnogo svežija boja.

Posle sezone bogatih i raskošnih tonova, proleće i leto stižu sa svežom paletom boja, koja odražava raspoloženje sunčanih dana, poručuju stilisti. Reč je o bledo plavoj nijansi, vrlo specifičnoj koja uspeva da donese luksuznu, čistu i svežu estetiku.

Brzo postaje omiljena nijansa u modnim krugovima, bledo plava je sve vidljivija u modnoj industriji. Nakon što je viđena u nebrojenim dizajnerskim kolekcijama, tokom revija, ova romantična plava preuzima prevlast sa dolaskom tople sezone.

Budući da je sezona venčanja, idealna je nijansa za haljinu za goste, ali i za haljine deveruša. Iako se na prvi pogled može činiti da je teško kombinovati u odevnim kombinacijama, bledo plava je šik nijansa koja dobro stoji pored bele, bež, narandžaste, pa čak i jarko crvene, ako više volite. Ovo su odevne kombinacije uz koju možete uklopiti ovu nijansu.

Haljina

Svetloplava haljina vam daje mogućnost da izgledate elegantno i privlačno, bez previše truda. idealno se uklapa uz crne, bele i srebrne sandale kao i bež.

Košulja na pruge sa belim/bež farmerkama

Plave prugaste košulje su već neko vreme u trendu, bez obzira na ton. Posebno ova nijansa u kombinaciji sa svetlim tonovima, na primer belom ili bež. 

Odelo

Definicija elegancije je bledo plavo odelo. Moći ćete da ga nosite godinama, pa investirajte u kvalitetne komade. Ako ne možete da pronađete kompletno odelo, pokušajte da kombinujete sako i pantalone u sličnim nijansama.

Pantalone i majica

Jedna od najjednostavnijih, udobnijih i najelegantnijih odevnih predmeta: bledoplave pantalone i kvalitetna bela majica. To je svestran izgled koji će vam doneti mnogo komplimenata, piše sajt Andreaa Raicu.

Saznajte koju metodu za negu lica koristi Irina Šajk.

BONUS VIDEO: 

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Sensa/A.S.