Modni trendovi se ovih dana toliko brzo menjaju da je gotovo nemoguće pratiti korak. Zbog toga mnogi stilisti predlažu održavanje ormara otpornog na trendove. Oni nam otkrivaju koja odeća će uvek biti aktuelna i nikada neće izaći iz mode.

Wrap haljine

Ovaj tip haljine je odličan jer odgovara svakom obliku tela i može se uklopiti uz skoro sve odevne i večernje kombinacije. Imate širok izbor dezena, sa dugim ili kratkim rukavima, a većina žena se najčešće odlučuje za ove haljine baš zbog njihove udobnosti. Možete ih nositi uz baletanke ili bele patike, a isto tako i uz štikle ili čizme. Idealne su za prolećnu sezonu.

Bela košulja

Obična bela, široka košulja sa naglašenom kragnom je uvek odličan izbor. Definitivno je reč o bezvremenskom minimalizmu sa kojim nikada nećete pogrešiti. Idealna je za sva godišnja doba i za razne prilike od poslovnih do običnih dnevnih.

Pirtom vam ostavlja dosta prostora za kreativnost. Možete celu kombinaciju naglasiti većim minđušama ili ogrlicom. Košulju možete nositi preko pantalona, možete struk naglasiti kaišem ili je prosto uvući, a na taj način dobijate jedan retro izgled uklopljen sa mokasinama.

Farmerke sa ravnim nogavicama

Farmerke sa ravnim nogavicama su uvek u modi! Potrudite se da pronađete što kvalitetniji teksas radi dužeg trajanja. Izbor kombinacija je širok koji možete uklapati, od patika do štikli. Idealne za posao kao i za izlazak. Sa njima nikada nema greške, uvek ćete odavati utisak osobe visokog stila.

Suknja A kroja

Suknja A-kroja predstavlja osnovu svakog ženskog ormana. Suknja koja definitvno odgovara kako mršavim tako i punijim ženama. Odiše elegancijom zbog dužine koja je primerena i za svečanosti, ali takođe i za obične, dnevne varijante. Stilisti preporučuju da se odlučite za neutralnije boje, kao što je bež, kako biste mogli da ih uklapate uz što više nijansi cipela i košulja.

Kožna jakna

Kožna jakna je ostavila trag od generacije rokenrola do dana današnjeg. Možete je uklopiti uz farmerke, ali isto tako i uz određene haljine i suknje. Starke kao i štikle su uvek dobitna kombinacija. Kvalitetna kožna jakna se može uklopiti kako u jesenjim i prolećnim danima, tako isto se može uklopiti i u hladnim, letnjim noćima. 

Crna haljina

Mala crna haljina, datira još od poečtka 20. veka. Ona je zauvek obavezni komad svake žene, nešto bez čega nijedna dama ne može. Možete da je uparite sa štiklama za svečani događaj ili da je spojite sa patikama za dnevno druženje sa drugaricama.

Saznajte koje su boje najmodernije ovog proleća.

BONUS VIDEO:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Sensa/A.S.