AMAL KLUNI OVO UVEK NOSI, A SVAKU ŽENU STARIJU OD 45 UČINIČE ZANOSNOM: 3 modna pravila šalju poruku - "ja sam svoja"

3 modna pravila Amal Kluni koja će učiniti da svaka žena u 45. godini izgleda zanosno - jednostavne su i pristupačne...

FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia Picture Shows: Amal Alamuddin, George Clooney September 28, 2014 American actor George Clooney is all smiles as he leaves the Aman Hotel with his new bride, human rights lawyer Amal Alamuddin. The pair married yesterday in Venice, Italy and were accompanied by several celebrity guests who helped them celebrate their nuptials. WORLDWIDE RIGHTS,Image: 206707600, License: Rights-managed, Restrictions: Non Exclusive No Digital Rights Without Permission Please Credit All Uses, Model Release: no, Credit line: FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia

Amal Kluni je britanska advokatica specijalizovana za međunarodno pravo i ljudska prava. Poznata je po svom radu u oblasti zaštite prava novinara i borbe protiv korupcije. Amal je takođe profesor međunarodnog prava na Univerzitetu Kolumbija.

Godine 2014. udala se za holivudskog glumca DžordžaKlunija. Amal u 45. godini svojim elegantnim stilom inspiriše žene širom sveta kada je reč o modi, a neka njena trendi pravila su jendostavna i mogu učiniti da svaka žena izgleda dobro:

1. Povratak u 60-te

Amal Kluni preferira klasičnu i sofisticiranu odeću. Često se viđa u pantalonama u stilu Koko Šanel i romantičnim retro haljinama, pencil suknjama i bluzama sa visokim kragnom, kaputima sa velikim dugmadima. Sastavljajući ove kombinacije, ona samouvereno privlači pažnju drugih i radi to sa ukusom.

2. Hrabrije i svetlije

Aktivistkinja za ljudska prava uvek izgleda besprekorno i elegantno i bira jarke boje i neobične printove na svojoj odeći. Zapažena je u svetlozelenoj, žutoj, crvenoj odeći, koja istovremeno naglašava sofisticiranost i luksuzni izgled Klunija. Amal voli printove na odeći - ona ​​takođe nosi štikle sa ekspresivnim cvećem ili nakitom na njima.

3. Nijedan dan bez dodataka

Amal Kluni upotpunjuje odevne kombinacije visokim potpeticama, modernim torbama i aksesoarima. Gotovo je nemoguće videti je bez nakita, naočara za Sunce ili klasične torbe prigušene boje. Zvezda je uvek pažljiva na detalje i svoju svetlu odeću razređuje strogom i konciznom torbom ili naočarima koje je prate svuda.

Šta god da je razlog izlaska, britanska aktivistkinja za ljudska prava je uvek verna svom modnom pravilu, koje je u skladu sa njenom životnom pozicijom: "Ne plašite se da budete hrabri i izazovite tradiciju – to je ono što treba da radite. Borite se za ono u šta verujete."

U galeriji ispod pogledajte neke od najlepših modnih kombinacija Amal Kluni!

FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia Amal Kluni moda

(Sensa)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Haljina Sofije Riči  Tiktok/sofiarichiegrainge