6 KUPAĆIH KOSTIMA SKRIVA SVE NEDOSTATKE: Male cake vizuelno skidaju bar 10 kg i ističu vaše atribute

Ukoliko planirate odlazak na more, a niste uspeli da smršate onih 5 kilograma, probajte da se ne opterećujete i samo pronađite pravi kupači kostim.

Shutterstock

Kupovina kupaćeg kostima je i uzbudljiva i frustrirajuća u isto vreme. Možda ćete biti uzbuđeni zbog dodavanja jednog elegantnog komada u svoju garderobu i besni što niste pronašli odgovarajući. Svaka žena želi da izabere kupaći zbog kojeg izgleda vitka na fotkama s plaže. Ne dozvolite da vas anksioznost zbog kupaćeg kostima spreči da uživate u odmoru. Pljusnite se u talase, zaronite u dubinu i sunčajte se na ležaljci bez razmišljanja o tome kako izgledate. A izbor kupaćeg koji drži sve na jednom mestu, koji skriva sve vaše nedostatke a ističe ono što je na vašem telu najlepše tome će doprineti.

Ovo su kupaći kostimi koji mogu da učinite da izgledate vitkije.

1. Svetli i čvrsti materijali

Istina je da crna čini da izgledate vitkije, ali to funkcioniše kada ste od glave do pete u crnom. Nošenje crnog kupaćeg neće raditi dobro. Zato birajte svetle nijanse i čvrste materije, oni će stvoriti magiju dajući besprekoran izgled i čineći da izgledate viši. Potražite smelije nijanse poput crvene, narandžaste, ružičaste ili žute... Taman ten i svetli kupaći su pun pogodak.

2. Asimetrični modeli i cikcak šare

Kupaći kostimi asimetričnih šara ili proreza vizuelno sakrivaju nepravilnosti jer izdužuju telo i akcenatuju model kupaćeg, a ne vaše nedostatke. Poznato je da pojedini printovi mogu da vizuelno izduže figuru, pa ukoliko želite da izgledate mršavije, birajte pruge koje idu uspravno. Dobar izbor su i cik-cak deseni, jer oni imaju moć da vizuelno izduže liniju i prikriju nedostatke i učine da izgledamo i do 10 kg mršavije.

3. Monokini

Monokini je već nekoliko sezona popularan, a predstavlja najbolji način da pokrijete svoju regiju kukova i čini da izgledate vitko. Monokini ističe najtanji deo vašeg tela - struk.

Shutterstock  6 kupaćih kostima skriva sve nedostatke

Odlučite se za duboki V-izrez na skromnom jednodelnom modelu, to će vašem izgledu dodati trenutni glam faktor i učiniti da izgledate sitnije u predelu ramena. Kupaći kostim s dubokim V-dekolteom stavlja u prvi plan vaše grudi i na taj način skriva nepravilnosti koje imate na svim drugim mestima.

Shutterstock  6 kupaćih kostima skriva sve nedostatke

4. Upečatljivi detalji u predelu struka, karneri i izrezi

Ako želite da vizuelno suzite struk, odvučete pažnju od butina i bokova koji možda nisu onakvi kakve želite, najbolje je da birate kupaće kostime koji imaju neki upečatljiv detalj u predelu struka ili gornjeg dela, koji recimo, želite da istaknete. Uprkos onome što mislite o karnerima, ovo bi mogao biti odličan način da pokrijete kritične zone kada je dizajnirano sa dodatnim dekolteom.

Može biti neverovatno laskavo privući svu pažnju na lepa, a ne na problematična područja. Ovo je takođe odličan ulaz za vaš vitkiji izgled.Stilovi kupaćih kostima sa izrezanim stranama su odlični za prebacivanje fokusa na struk. Stvara iluziju figure u obliku peščanog sata, čineći da vaše poprsje i bokovi izgledaju proporcionalno, a struk tanji.

5. Suknjica

Ako ste neko čiji je donji deo veći i tipičan tip tela u obliku kruške, onda je kupaći kostim sa suknjicom ono što vam treba. Ne lepi se za bokove i ne otkriva zadnji deo, već daje lep izgled poput haljine, samo mnogo kraća da bi se stvorila iluzija dužih nogu. Oni su obično dizajnirani sa pričvršćenim šortsovima kako biste izbegli neugodne trenutke dok plivate.

6. Nabori

Kada je posredi maskiranje problematičnih područja, tkanina sa naboranim naborima je najbolji prijatelj svake žene sa oblinama. Izaberite kupaći kostim koji ima nabore oko vaših problematičnih zona.

Na primer, ako natežete stomak ili bokovi su ono što identifikujete kao „problematična zona“, potražite kupaći kostim koji ima nabore oko stomaka, ovo će se kamuflirati i učiniti da izgledate vitki. Na ovaj način se osećate sigurnije u svoje telo i ono što nosite.

Shutterstock  6 kupaćih kostima skriva sve nedostatke

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Trik sa kupaćim  TikTok/christiemoeller

Sensa/Z.A.