Odlične alternative za pantalone ovog leta su suknje, koje vam pružaju komfornost, a isto tako i elegantan izgled. Prema stilistima ova tri modela suknji možete da uklopite uz skoro sve autfite, od sportskih do sofisticiranih i poslovnih.

Lepršava suknja

Ovaj midi model je savršen za proleće i leto, zahvaljujući izrezima i laganom materijalu. Ovu suknju možete da nosite uz belu košulju i sandale sa tankim kaiševima, a isto tako možete i da je uparite sa sportskim cipelama i jednostavnom majicom za dnevnu šetnju.

Pogodna je i za kancelariju, zajedno sa bluzom od viskoze i balerinama ili gležnjačama sa potpeticom. Ako imate neki događaj uveče, posle posla je idealna sa štiklama satenskim topom. 

Suknja A kroja

Kroj specifičan za 70-te, na naglašenim bočnim naborima. To je klasičan i svestran model, koji možete ukrasiti dodacima kako bi odgovarao vašem stilu, piše sajt Andreea Raicu.

Izaberite potpuno crni izgled za nju, uz jednostavnu košulju i crne cipele, ili se odlučite za kontrast, birajući bluzu svetle boje i sandale u boji kože kako biste izdužili nogu. Ne zaboravite da naglasite struk kaišem i upotpunite odgovarajuću torbicu.

Pencil suknja, savršena za kancelariju i romantičnu večeru

Ovaj model laska svakoj figuri i može se nositi i tokom dana, na poslu i uveče na ljubavnom sastanku. Na poslu ga možete kombinovati sa jednostavnom bluzom, a za večeru izaberite satensku košulju. Širok kaiš, ogrlica ili čizme do kolena će činiti vaš izgled iznova neponovljivim.

Saznajte koji je nakit najmoderniji ove godine.

BONUS VIDEO:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Sensa/A.S.