Trendovise često menjaju, od garderobe, pa preko torbi i nakita. Jedne godine je u modi krupniji nakit, dok je druge godine stavljen akcenat na minimalistički i sveden stil. Stilisti nam otkrivaju šta je ovog proleća najviše u trendu i na koji način je najbolje da nosite nakit.

Počnite sa jednom određenom vrstom nakita

Stilisti objašnjavaju da je prstenje odličan način da se učinite autfit efektnim. Stručnjaci preporučuju da stavite dva prstena na kažiprst i na domali. Takođe preporučuju eksperimentisanje elegantnog nakita sa krupnijim, zarad autentičnosti.

Pravite slojeve

Stilisti su veliki zagovornici slojevitosti komada nakita. Ali to ne mora biti samo prstenje. Umesto toga, probajte dve ili tri ogrlice.

Kada slažete ogrlice, trebalo bi da počnete sa kraćim osnovnim komadom koji treba da bude najmanji, a zatim dodajete ogrlicu srednje veličine i na kraju najdužu.

Potrudite se da mešate metale

Možda su vam oduvek govorili da ne možete mešati srebrni i zlatni nakit, ali stručnjaci smatraju da je takav stav daleka prošlost. To je moderan i sofisticiran način da ukrasite bilo koji tip odeće.

Oslonite se na bezvremenske klasike

Za razliku od modnih trendova koji dolaze i odlaze, kvalitetni komadi traju, postajući nasleđe koje se prenosi generacijski. Dakle, ne oklevajte da izvadite one starije komade skrivene u poleđini kutije za nakit. Jednostavna ogrlica sa medaljonom može da učini vaš izgled elegantnim i skupim.

Isprobajte jedinstvene materijale

U poslednje vreme stilisti naginju ka jedinstvenom materijalom, a to su perle od hematita. Upotreba hematitnih perli, poznatih po svom upečatljivom metalnom sjaju i lekovitim elementima, stvaraju privlačnost, piše sajt Best life.

Saznajte koji modeli crnih pantalona su najpopularniji ovog leta.

BONUS VIDEO:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Sensa/A.S.