Da li ste uvek zadovoljni frizurom ili se nervirate zbog tanke kose? Ako vam se prirodno stanjuje ili opada sa godinama , na sreću postoji mnogo načina da dodate više volumena. Profesionalni frizeri i stručnjaci otkrili su nam tri vanvremenske i popularne frizure koje ćete isprobati ove jeseni, a koje će sakriti znake proređivanja i elegantno istaknuti vaše lice.

Saznajte koje su 3 najbolje frizure za tanku kosu, a pogotovo ako imate preko 50 godina.

1. Dugi, skriveni pramenovi

Dugi, skriveni pramenovi
Instagram/Printscreen/sukiwaterhouse Dugi, skriveni pramenovi

Za one koji žele da zadrže dužinu, ali se i bore sa prirodno tankom ili ravnom kosom, frizeri preporučuju suptilne slojeve dugih pramenova. Kosa će vam izgledati gušće, zdravije i sa više volumena.

2. Talasasta bob frizura sa šiškama

Talasasta, duga frizura sa šiškama
Instagram/Printscreen/selenagomez Talasasta bob frizura sa šiškama

Ova mladalačka frizura pogodna je za tanku, ali i za gustu kosu. Najviše odgovara ženama u zrelim godinama jer im sakriva bore i čini da izgledaju mlađe. Šiške koje se razdvajaju na sredini, ističu oči i jagodice.

3. "Fudbalerka" u kombinaciji sa piksi šišanjem

Fudbalerka u piksi stilu
Printscreen/Instagram/jayne_edosalon Fudbalerka u piksi stilu

Ako ne možete da se odlučite između potpunog, klasičnog piksija ili malo dužeg, slojevitog šišanja sa "zavesa" šiškama (cipal), onda je ovo savršeno rešenje za vas. Kroj je nešto duži od tipične piksi frizure, ali kraći od cipala, dok i dalje sadrži izgled i volumen oba stila. Ovakav postupak je odlična opcija za one sa tankom, finom kosom, jer će slojevi pomoći da se doda gustina.

Ako želite da oporavite kosu, saznajte i koji vitamin je najvažniji za rast kose.

BONUS VIDEO: 

Kako do bob frizure sa više volumena TikTok/thegreylayers

Izvor: Sensa