7 NEVEROVATNIH KVALITETA KOJE IMA ŽENA PREKO 45 GODINA: Život postaje drugačiji, ali donosi i nove blagoslove!

7 kvaliteta žene posle 45. godine - njenje nove osobine su fantastične i menjaju život nabolje!

Shutterstock

Suočavanje sa starenjem može da bude teško, čini nam se kao da neke stvari ne možemo da ispravimo, a da sada imamo manje mogućnosti. Ovo je najveća zabluda! Život nakon 45. godine može da bude neverovatan. Polako se približavamo 50 - oj i shvatimo da smo mnogo naučili kroz život, da znamo kako da odbijemo ono što ne želimo, a dobijemo ono čemu se nadamo.

U ovim godinama otvarate oči, vidite jedan novi svet - svet u kojem sam nova ja, u kojem postoji jedan novi život. Svet u kojem čujem svoje srce, potrebe, želje i istinkte - i više ih ne ignorišem!

Evo kojih neverovatnih 10 kvaliteta imaju žene preko 45:

1. Veruju u najbolje, jer im se najgore, po pravilu, već dogodilo - I preživele su – upravo da bi ponovo verovale u najbolje. Mogu da vide svet iz lepše, pozitivnije perspektive. Veruju da posle svega što deluje loše, dolazi nešto dobro.

2. Same sebi su lepe - One su neverovatno lepe jer postaju zrele i imaju više samopouzdanja nego ikada. Sve manje pred ogledalom primećuju nedostatke, a sve više se fokusiraju na lepote i prednosti.

3. Znaju kako da se zaštite od negativnih vesti - One više ne upijaju informacije sa TV, Interneta, iz novina... Sve što je negativno trude se da ih ne dotakne. Razmišljaju samo o onome što je glavna stvar u životu - sam život: njegov ukus, boja, ritam, miris, sposobnost uživanja i uživanja u svakom danu.

4. Više ne traže aktivno ljuba vi ne žale što nemaju partnera. Razvile su ljubav prema sebi, uživaju u životu i veruju da će prava osoba doći u pravo vreme.

5. Opet znaju da nekontrolisano plaču i uzbuđeno se smeju. Imaju slobodu da svoje emocije puste napolje, ne potiskuju ih, već im dozvoljavaju da se prikažu uvek i svuda.

6. Radoznala je - Mnoge žene posle 45. godine počinju da istražuju svet, njegove snove dimenzije i horizonte. One otkrivaju neke lepše dimemnzije života, spremne da putuju, prihvataju promene, ulaze u avanture...

7. Prestaju da broje kalorije - Brinu o svom izgledu i zdravlju, ali se ne opterećuju iscrpljujućim dijetima, ne broje svaki zalogaj. Uživaju u hrani, omiljenom piću - postaju pravi hedonisti.

Žene posle 45. godine počinju zaista da ŽIVE - one dišu u ritmu života!

Izvor: Sensa