Nekada nemate ni vremena da probate baš sve vrste vežbanja kako biste se odlučili za ono što vama odgovara. Ovog vikenda čeka vas uzbudljiv i potpuno besplatan trening dan samo za žene - adidas Women Training Day, koji će biti organizovan u subotu 9. decembra u Muzeju grada Beograda (Resavska 40b). Reč je o manifestaciji koja je prošle godine okupila više od 500 ljubiteljki vežbanja, a ovog puta se očekuje još više učesnica, sa ciljem da se istakne mesto žena u društvu i osnaži njihov položaj.

Iskusni treneri i joga majstori sve zainteresovane dame će voditi kroz različite fizičke aktivnosti, kako bi se kroz druženje i rekreaciju upoznale sa najnovijim trendovima u fitnesu, jogi i trčanju. Različitih 25 besplatnih treninga biće raspoređeni u periodu od 10 do 18 časova, a prijavljivanje je moguće putem linka.

Sve učesnice će moći da biraju da li žele da idu na samoodbranu, jogu, trčanje sa iskusnim trenerima iz adidas runners kluba, ili na neki fitnes program.

Jedan od zanimljivih detalja ovog dana predstavlja upravo fitnes "specijalitet" - Silent Disco Fitness, a podrazumeva kombinaciju borilačkih veština i aerobnog kondicionog treninga, gde u potpunoj tišini učesnice vežbaju sa slušalicama uz najbolju muziku. Reč je o vrsti treninga koji je već tri godine pravi hit u Americi.

U okviru YOGA programa čekaju vas

YOGA Beginner

U okviru početnog nivoa yoge moći ćete da isprobate Iyanger yogu. Ovaj tip yoge je od svih drugih najviše terapeutski i zasniva se na pravilnom izvođenju asana pozicija uz detaljne instrukcije i korišćenje pomagala pri vežbanju.

YOGA Advanced

Na ovom času yoge su spojene dve discipline: Ashtanga i Vinyasa yoga. Čas je namenjen onima koji već imaju iskustva s yoga asanama, ali i onima koji bi želeli da se isprobaju u ovakvoj, malo naprednijoj, kombinaciji yoge sa elementima disanja, istezanja i vežbi.

Broj mesta je ograničen, a prijavljivanje traje do 8.12, do 17 časova.