Akupunktura, jedna je od najpoznatijih, ali i najdelotvornijih metoda lečenja. Potiče iz kineske medicine, stare preko 5.000 godina i predstavlja specifičan metod lečenja i prevencije mnogih bolesti. Onog trenutka kada je akupukntura kao metod lečenja naučno dokazana, SZO je akupunkturu priznala kao komplementarnu metodu lečenja 1979. godine sa jasno definisanim indikacijama.

U osnovi kineske medicine, veoma je bitna usklađenost čoveka sa prirodom. Veruje se kako je čovek nalik mikrokosmosu u okviru makrokosmosa, te kako su procesi koji seodvijaju unutar našeg tela nerazdvojivi od, i pod uticajem istih sila koje vladaju univerzumom. Stoga je od presudne važnosti usklađivanje načina života, ishrane, ponašanja sa godišnjim dobima. Smatra se da svaki čovek raspolaže samoiceljujućom snagom, koju je potrebno osloboditi, odnosno usmeriti, a tu je od pomoći upravo akupuntura.

Ukoliko imate problem sa čestim zatvorima, hroničnim oboljenjima, glavoboljama, bolom u leđima ili vratu, stomaku, artritisom ili reumom, ove probleme možete da rešite “kućnom akupresurom” i to uz pomoć digitalne elektroterapije.

Digitalna elektro terapija, ST - 688, za kućnu upotrebu, tehnološka je naprava najnovije generacije. Ona slanjem električnih impulsa niske frekvencije stimuliše vitalne tačke ljudskog organizma, imitirajući tako tehnike tradicionalne kineske medicine.

Poseduje osam različitih programa terapije: stroke, massage, acupuncture, manipulation, scraping, cupping, weight reducing, immunotherapy. Ovaj uređaj sada možete da poručite OVDE po ceni od samo 1.799 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Digitalna elektroterapija olakšava simptome akutnih, hroničnih bolesti, poput prehlade, zatvora, glavobolje, hipertenzije, neuralgije, neurastenije, artritisa, reume, ukočenog vrata, bola u krstima, leđima, stomaku itd. Elektrosimulacija utiče na razvoj i tonus mišićnog tkiva, olakšava ili potpuno neutralizuje bol u umornim ili povređenim mišićima. Ubrzava krvotok i pomaže kod oporavka povređenog tkiva. Pogodan je i za opuštanje i odmor, odnosno može da posluži i kao relax masaža.

Digitalna elektroterapija stimuliše vitalne akupunkturne tačke u kojim je ključ čovekovog zdravlja, te pomaže i kod gubitka telesne mase i razbijanju masnog tkiva kroz elektromasažu. Možete da ga poručite OVDE po ceni od samo 1.799 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Ova digitalna elektroterapija za kućnu upotrebu preporučuje se osobama kojima je prepisana termo terapija, uz konsultaciju lekara.

Uz ST - 688, digitalni uređaj dobićete i bateriju 3*1.5V AAA, uputstvo, dva elektro jastučića, plastični disk za jastučiće, kabl i adapter.

*Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

(PROMO)