I proteklog vikenda Topličin venas orio se od dobre zabave, najboljih pesama i sjajnog provoda za sve generacije koje su posetile Starogradsku zimu

Neobično toplo veče u petak dodatno je zagrejao sjajni Sergej Ćetković otpevaviši neke od svojih najvećih hitova poput “Znaj da moja si”, “Prsten na sto”, “Pogledi u tami”, “Pola moga svijeta”, “Nazovi me. Park Vojvode Vuka bio je mali da primi sve ljubitelje kvalitetne muzike, a njihova nasmejana lica govorila su više od hiljadu reči.

Najmlađi posetioci prvo su se družili sa Deda Mrazom, a potom im se pridružila i Ledena kraljica koja je na Starogradsku zimu stigla na štulama.

Organizatori Starogradske zime potrudili su se da sve generacije na ovoj manifestaciji uživaju u kvalitetnoj zabavi,što je pokazao i nastup jazz pijaniste Bojana Cvetkovića, ali i moderni ritam za koji je bio zadužen DJ Tic.

Subotu je takođe protekla u sjajnom raspoloženju I energiji,a za atmosferu je bila zadružena Balkanika. Starim i novim hitovima oduševili su ljubitelje etno zvuka, a gromki aplauzi i ovacije najbolji su pokazatelj da su muzičari zaista priredili publici veče za pamćenje.

Najmlađi posetioci tokom dana su se družili s Deda Mrazom i junacima iz omiljenih predstava, dok su mladi I svi oni koji se tako osećaju đuskali uz najbolje hitove 90-ih za koje se pobrinuo Naxi radio.
Pored raznovrsnog muzičkog i kreativnog programa na Topličinom vencu, posetioci su uživali i u hrani i piću iz najboljih beogradskih restorana koji su svoje mesto pronašli u lljupkim gastro kućicama.
Starogradska zima u Parku vojvode Vuka trajaće do 23. januara, a svakog dana očekuju vas mnogobrojne aktivnosti i dešavanja zbog kojih ćete ove zime stvoriti najlepše uspomene. Crtanje, izrada novogodišnjih ukrasa i radionica eteričnih parfema su samo neki tipovi radionica koji će se održavati u Muzeju primenjenih umetnosti, a koje vas čekaju u nekom od narednih dana.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

Kako je bilo za vikend, pogledajte u galeriji slika:

Promo starogradska zima vikend