U želji da sakrijemo tragove umora, neretko se oslanjamo na šminku. Međutim, kako bismo svom licu pružili prirodan sjaj, te omogućili da nakon praznika neometano uživamo i koži omogućimo kratki predah, neophodni su nam pravi skin-care saveznici. Verujući da iza najlepše kože stoji nauka, Avon nam daje odgovor na pitanje, kako da za kratko vreme, povratimo svež i mladalački izgled lica.

Tajna je u inovativnoj formuli Protinol™, nagrađenoj prestižnom Edison nagradom u kategoriji „Napredna nega kože“. Ovo je jedinstvena kombinacija aminokiselina koja pomaže u održavanju savršene ravnoteže dva tipa kolagena, 1 i 3, a možete je naći samo u Avonovim proizvodima iz Anew linije.

avon anew dual eye kreme.jpg
Promo 

Ukoliko makar malo vremena posvetimo nezi lica svakog jutra i večeri, koža će nam biti zahvalna. Odličan izbor je Dual Eye krema za ublažavanje podočnjaka sa Protinolom™koja se sastoji od kreme za korekciju tena koju koristimo ujutru, igela za neutralizaciju podočnjaka za večernju negu. Tamni podočnjaci, otečenost i senke oko očiju počeće da se povlače već nakon 48 sati* korišćenja.

Dual Eye krema za ublažavanje podočnjaka sa ProtinolomTM
Promo 

Drugi saveznik u podmlađivanju svakako je Dual Eye lifting krema za predeo oko očiju sa Protinolom™.Čini gagel za zatezanje kapaka (aminokiseline i kofein) i krema protiv bora (bez ulja). Dual eye lifting tretman za samo 48h**, koži oko očiju daje zategnutiji i čvršći izgled.

Dual Eye lifting krema za predeo oko očiju sa ProtinolomTM
Promo 


Anew Dual Eye kreme sa Protinolomtm dostupne su u Avon brošuri od 1. januara, kao i na sajtu www.avon.rs.

*zasnovano na korisničkoj studiji od 99 ljudi
**zasnovano na korisničkoj studiji 130 osoba
***zasnovano na testiranjima 3D tkiva.